6 de maig del 2009

Tortosins, la TDT ha arribat al Montsià!

La TDT ha arribat al Montsià. Connecta't a la TDT. Això és el que diu una campanya de la Generalitat que podem veure aquests dies a les parades d'autobús de Tortosa. Amb això, l'anunci del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat sembla dir als tortosins que si volen sintonitzar els canals de la televisió digital terrestre (TDT) han de marxar a viure a la comarca veïna del Montsià. No sabem, per contra, si els mupis amb els anuncis que la TDT també ha arribat al Baix Ebre es pot veure a les parades d'autobús d'Amposta. O serà que algú que no té gaire clar el mapa comarcal es pensa que Tortosa pertany al Montsià? Siga com siga, la campanya sí que s'ha fet correctament als anuncis que la Generalitat ha posat a la premsa. En aquest cas, ens diuen que La TDT ha arribat a la Ribera d'Ebre, a la Terra Alta, al Baix Ebre i al Montsià. La TDT arriba a casa teva. Connecta't a la TDT! Als anuncis, que són a doble pàgina, també s'informa els ciutadans que tindran més canals, més oferta en català (inclosos els quatre canals locals i la propera incorporació de Canal 9 i IB3) i més qualitat d'imatge. I vosaltres, ja esten connectats a la TDT? Esteu satisfets amb la cobertura i la qualitat del servei a la vostra zona?

15 comentaris:

  1. Val mes agafar-ho com un signe de capitalitat. Ens informen de que a una de les quatre comarques ja ho tenen.
    Que es un error de l'agencia, dels que han enganxat el cartell o de qui sigue.......segur; ara, quantes vegades no passa això?. Jo ho se: MASSA.

    ResponElimina
  2. ??????????????????????? Mi no entender...

    ResponElimina
  3. Els de la "Genialitat" segeixen ignorant la realitat del nostre país. Igual que quan es parla de més enllà del riu Ebre i fan 'valencianes' les comarques del Montsià, la Terra Alta i part del Baix Ebre. Quasi la mitat del territori, vaja!

    ResponElimina
  4. La cobertura i la qualitat de la senyal de la TDT és francament dolenta, per no dir pèssima. Com a mínim a Bítem, amb la recepció des del Coll de l'Alba. Els únics canals que es mantenen i fallen molt poc són els de TV3... la resta, amb interferències, i apareixen pixelats cada dos per tres.

    Per ara, realment penós...

    ResponElimina
  5. Mes que des del Coll de l'Alba es de la Creu de Coll Redo, Daniel.
    Quant a la recepció no ho puc jutjar massa ja que ho rebo a traves d'una antena portàtil d'interior

    ResponElimina
  6. Cuca, què tal funcionen aquestes antenes d'interior?

    ResponElimina
  7. A mi Gustau, a la mateixa banda de riu que tu, em va prou be i si falla l'oriento d'una altra manera, sempre prop de la finestra, això si.
    Antena i aparell 40 €.

    ResponElimina
  8. Uf, és que jo les dues antenes interiors que he provat no m'han donat gens bons resultats.

    ResponElimina
  9. Les antenes portàtils de moment no estan preparades sinó es a traves d’un emissor/ receptor sense fils, que reparteix la senyal àudio/ vídeo per tota la casa, prèviament connectat a un descodificador i aquest a l’endoll de la col•lectiva encara que els receptors siguin dels nous. Però alerta! Podria ésser que si la freqüència fora de 2,4 GHz us produís transferències la senyal wifi del ADSL de casa. Aconsello la de 5,8 GHz i per cada aparell TV un receptor sense fils que ja es l’element que fa d’antena portàtil pròpiament.
    Amb connexió d’antena convencional cap problema.
    No se si ha quedat massa clar...

    ResponElimina
  10. Sí, queda clar. Jo també utilitzo un emissor-receptor sense fils (del tipus AV Plus, per entendre'ns) per repartir a la segona tele el senyal de Digital+ i del DVD-disc dur-TDT. En el meu cas, tinc interferències quan algun veí encèn el microones, però també si passa alguna moto amb el tub d'escapament defectuós. Però en concret preguntava per l'efictivitat a la nostra zona de les antenes interiors de TDT. Són coses diferents.

    ResponElimina
  11. No son tant diferents. No se a quina freqüència treballa el teu equip descodificador/ emissor/receptor, però pel que sembla ho fa a traves de la freqüència autoritzada que no es la millor, precisament per les interferències. El meu no es del Plus i treballa a 5,8 GHz i alimenta la Tv de la cuina on no hi ha connexió d’antena (altra cosa es que sigui un xic rebuscada aquesta freqüència) però els resultats son bons ( de moment).

    ResponElimina
  12. Voleu dir que es tant complicat això?. Escolteu, jo al ordinador també en tinc una d'antena interior i veig perfectament 33 canals de TDT. Els de la Televisio de Catalunya i la valenciana no, per cert.
    Nomes tinc l'aparell connectat al USB i aquest a l'antena; sense cap "emissor/ receptor sense fils, que reparteix la senyal àudio/ vídeo per tota la casa".

    ResponElimina
  13. Son precisament els canals catalans els que en una granera ja anirien ...Per la resta ( si parlem de receptors de televisió; no d’ordinadors) ; sembla que la TDT ara per ara estigui concebuda per rebre a traves de una connexió d’antena ( cable coaxial), per tant si en una habitació no disposem de connexió d’antena com ho fas sinó?
    Per ordinador jo també vaig veure el Real Madrid Barcelona i el Chelsea- Barcelona , encara que amb un decalatge d’un minut aproximadament però un canal xines o coreà...

    ResponElimina
  14. Per cert cucafera, precisament jo no he volgut comprar un sintonitzador de Tv TDT amb connexió USB , perquè ja la majoria de teles ja es veuen on line.

    ResponElimina
  15. No ens "antenem" (d'antena).
    Ja ho volia especificar abans, quan dic aparell connectat a l'antena per una part i al port USB per una altra suposava que s'entenia que no parlo de canals que arriben per la línia telefònica parlo de canals de TDT, i el mateix que a la tele tinc un aparell descodificador connectat a una antena interior i res mes, a l'ordinador, també.
    Es mes, si no m'explico prou, et faré una foto de tot i te la penjaré a algun lloc u altre.
    Per cert, el partit també el vaig veure per l'ordinador, però per un canal argenti, que noto que els entenc millor.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta