6 de desembre del 2009

Abocador incontrolat a la Costa del Castell


Suposem que ara ja deu estar netejat. La imatge, cedida per un lector, és de just fa una setmana, del 29 de novembre, però mostra la brutícia que s'havia acumulat just darrera dels Reials Col·legis, un dels emblemes del patrimoni de Tortosa i també un dels elements arquitectònics que atreuen més turistes. A més, diumenge passat s'estava fent al nucli històric el 12è Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Tortosa", organitzat pels Amics dels Castells. A més dels carrers, els edificis i els monuments, els pintors participants i els seus acompanyants també van poder veure raconades d'immundícia al mig del carrer com aquesta de la Costa del Castell.

5 comentaris:

  1. Aplusos! Gustau,una pena no puguer enviarte l'ambientillo que hi habia al voltant de tant expresiu bodegon.Recordes el documental del gitanos que vas penjar no fa molt?Es queda en el conte la Blancaneus al costat del que habia aquell diumenge,per cert les escales,eren plenes de merda:humana!

    ResponElimina
  2. Una foto realment desagradable. Hi ha cada veí que Déu n'hi do!

    D'altra banda, també s'ha de dir que es fa més ràpid una foto que avisar el servei de neteja perquè retiri aquest desperfecte d'higiene.

    ResponElimina
  3. Home,no si,no m'explicat be,"el dia de autos" hi va haber molta gent que putjabem al Parador,a veure l'obra dels pintors,la majoria "atajabem" per les escales que bordegen l'Arxiu,peça clau del nostre patrimoni(turistic) el munt de M...no es la primera vegada que apareix al final de les escales.Ho torno a repetir,la me...no era el pitxor d'aquell cantó en aquell mati,el pitxor era el ambientillo,algu diria que semblaba el Bronx,craso error,el coneixo i dic que no,aixi que la pregunta que faig es,haguesen tingut de cridar als mossos,en contes del servei de netja? A la fi,no se per on vaig lleigir que la regidora demanaria ajuda la cos de policia catala per fer complir l'ordenança de civisme...

    ResponElimina
  4. El Pee, des de que va tornar de Suïssa i del “Bronx” s’ha tornat una mica “tiquis miquis”...

    ResponElimina
  5. Joooor? Si xafar una merda donar bona sort,he gastat el que em queda de mes en loteria de Nadal,si em surt ja et convidare,al MacDonals...of course!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta