10 de juny del 2010

El representant de l'Esport a l'Ebre diu que 'La Roja' ja hauria d'estar a casa

El regidor d'ERC a l'Ametlla Mar i representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, Jordi Gaseni, ha afirmat que la selecció espanyola de futbol, "La Roja", ja hauria d'estar a casa i tornar del Mundial, que comença aquest divendres a Sudàfrica. Gaseni ha fet aquestes declaracions durant la tertúlia política de Ràdio Ebre (Cadena Ser), tot afegint que no li agrada veure els jugadors catalans amb la camiseta del combinat estatal, "igual que a molts catalans". A més, segons Gaseni, Espanya no hauria de jugar el segon partit del Mundial, el proper 21 de juny contra Hondures, ja que els jugadors catalans "poden prendre molt de mal". D'altra banda, el també president d'ERC al Baix Ebre ha afirmat que prefereix que guanye França abans que Espanya, una de les seleccions que surten com a favorites per endur-se la Copa del Món en aquest Mundial. "Darrera de 'La Roja' hi ha molta política", ha afegit, tot advertint que no pensa aixecar-se del sofà, "encara que marqui un jugador del Barça". Segons Gaseni, els valors que representa la selecció estatal van en contra de l'esport de base català i contra la possibilitat que Catalunya puga competir amb seleccions pròpies en esdeveniments internacionals.

67 comentaris:

  1. És una opinió respectable, però segur que també hi ha gent que vol que guanye la selecció i sinó recordem la celebració de la Eurocopa.

    Com va dir Clint Eastwood a una de les seves pel·lícules: “les opinions són com els culs, tots en tenim un”.

    ResponElimina
  2. Els d'ERC fent amics. Jo penso xalar amb La Roja i desitjo que guanyi el Mundial.

    ResponElimina
  3. Aquest regidor sembla un “talibá”. I es que a mi els fonamentalismes em repeteixen.
    Jordiiiiiiiiiiiii!! Que li diré a t’un pare!!

    ResponElimina
  4. a mi me la bufa tan la selecció espanyola com la francesa!!!!!!!!!!!!! perquè quins "atres" los gabatxos

    los que si enviaria cap a casa o capa la lluna de la galaxia mes desconeguda, és al pseudoperiodistes deportius que retrasmeten el mundial,
    a part de ser uns catetos de futbol, perquè ben just que sapiguen que la pilota es redona, a part són uns incults i estan mal parlant molt d'un estat com sudafrica, amb una història recent molt complexa, sense tenir en compte que fa només 16 anys lo que passarà ara, era inmaginable

    un altre tema que m'amoina són les primes,
    haurà retallada? o es malgastaran els diners de tots esl contribuents en uns xicots que ja estan mes que sobrevalorats en els seus clubs?

    ResponElimina
  5. Pos jo,ja tinc los petardos preparat per a quan eliminen a la rojajajajajajaja.
    Pilareta!qui xalara sere jo creman polvora.
    Molt be Jordi!Jo estic en tu.
    Ah,una cosa,qui es sumpare?

    ResponElimina
  6. Pos jo, com més lluny arribi la "roja" millor, més Sara Carbonero, que passa?
    Quant a Gaseni, lògicament, que pensi el que vulgui mentre no obligui als demés a pensar el mateix

    ResponElimina
  7. Entre el personal d'ERC q no se'n recorda q a Salses, a la Catalunya Nord, fa 4 dies l'alcaldessa era d'ERC, i els espanyolitos q bibren amb la "rojigulda"...quina tropa! Els un q no saben quin és el seu País i els altres que continuen imposant el seu País...va home va! Petardos i cerveses a manta q SudÀfrica guanyarà el mundial!!!

    ResponElimina
  8. I no podia tenir més raó

    Seleccions catalanes ja!!!

    ResponElimina
  9. És curiós, fins ara els que tenien interes en dir la "Rojigualda" a la "Roja" eren els de La Gaceta i Carlos Davila

    ResponElimina
  10. Oh quin escàndol ! Un independentista que no vol que guanyi Espanya ! Mode irònic off. Jo he començat a veure gent a BCN amb la samarreta espanyola i ja m'he posat de mala llet. A veure si hi ha sort i els elimina Honduras.

    ResponElimina
  11. Si guanya Anglaterra, tots contents - ens estalviem els 550.000€ per cap i haver de sentir els comentaristes durant 4000000000000 anys més glorificant a Espanya!
    Vinga Rooney!

    ResponElimina
  12. "Si guanya Anglaterra, tots contents"
    Perdona?

    ResponElimina
  13. "Anglaterra" mes val que no guanye perquè llavors no haura qui aguente al Brian

    ResponElimina
  14. Jo, com sóc del Madrid, i segons diuen la "columna vertebral de la roja" és del Barça, pos què vols que et digui... quasi que prefereixo que perdi. jo, jo, jo (quines ironies, oi?)

    ResponElimina
  15. Simplement personatges com aquest em dónen llàstima, pena, fàstics...una mica de tot.

    Lluís si veus un balcó a Barcelona adornat amb banderes espanyoles, no et fiquis malalt, és el meu ;)

    Declaracions com les d'este senyor no ajuden ni als independentistes ni a ningú, som molts els catalans que volem q guanyi la selecció espanyola, representada per 7 catalans (si no m'equivoco) que són tan o MOLT MÉS catalans que el pedant de Jordi Gaseni.

    ResponElimina
  16. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  17. He de matisar que jo no vull que guanyi França. Espanya i França representen el mateix, una altra cultura, respectable però no la meva. Jo vull que guanyi qualsevol menys l'equip que representa la Federació i l'Estat que no ens deixa competir esportivament amb normalitat, a naltros, los catalans. Felicitats els que us sentiu representats, a mi i a molts també ens agradaria xalar amb lo Mundial i no podem. Salut
    Jordi Gaseni

    ResponElimina
  18. Guti, no t'inventes coses que no cola. Ningú ha dit que els catalans que juguen amb la "roja" siguin menys catalns que ningú, són professionals i la seva carrera està en joc, jo no sé què faria si estés en el seu lloc. Potser Piqué i Pujol són nacionalistes, però hi juguen igual, una altra cosa és que ho sentin tant com Casillas. Enric Massip va explicar molt bé el dilema en una entrevista recent, és sabut que ell va ser molt maltractat per la caverna mediàtica per negar-se a jugar amb la selecció espanyola.

    ResponElimina
  19. Em perdonaràs, Jordi, però no només és l'Estat espanyol qui no deixa competir internacionalment a Catalunya. Altres països també posen pals a les rodes. "Al Cesar lo que es del Cesar".

    ResponElimina
  20. Doncs si no es senten espanyols no ho pareix.

    ResponElimina
  21. Jordi, si home si que es pot xalar. Com a mínim hi ha dos formes de xalar ( amb els pantalons posats que diria Arguiñano ) Amb la victòria pròpia o la derrota aliena i aixo encara no està escrit.
    D'això els polítics -i els electors- en sabeu molt.

    ResponElimina
  22. algú xala mirant només un bon partit de futbol?

    ResponElimina
  23. L'important es que NO guanye espanya,en tot lo mal que mos estan fent i encara hi ha qui els llepa lo cul.Sempre fican-mos pals a les rodes en tot.Nomes cal vore tot lo xou de l'estatut,mentre aqui aguantem impostos i mes impostos los Andalusos i los extremenys viuen a costelles nostres,per no parlar los que van vindre aqui i encara som natros los que mos tenim que adaptar.

    ResponElimina
  24. Dels que van vindre aquí, vols dir Montilla?

    ResponElimina
  25. Capello si no vaig errat entrena a Anglaterra, trobes que se sent molt anglès ?

    ResponElimina
  26. Ja saveu a qui me referixo,que ja sou grandets,o no vos eu trovat mai en lo tipic castella que te diu"ami me hablas en cristiano"i fa anys,tans com jo tinc o mes que viuen al meu pais.

    ResponElimina
  27. Ignorant també te'n trobes que et diuen que els hi parles en català.
    Potser tu n'ets un d'ells, no dic que ho sigues, però no m’estranyaria gens.

    Que tal si ens deixem de demagògia barata? Que no estan els temps per aguantar tonteries! Que si ens roben, que si paguem més impostos que els andalusos...tots aquests que no volen donar ni un duro als seus veïns, sous els mateixos que sortiu implorant solidaritat per Palestina i el Sàhara, que sabreu vatros de la solidaritat si li negaríeu el pa a una persona que viu a 200qm sol per no parlar el català. Ignorant, sempre has fet honors al teu nom....

    Per aquest mateixa raó, podríem fer demagògia i demanar la independència de les TTEE ja que Catalunya ens margina i ens ha marginat sempre o exiliem-nos d’Europa perquè ja no rebem les subvencions agrícoles (ara les reben Bulgària i Romania), però el cert és que al final ens acabaran salvant el cul, com a Grècia....

    Voleu la independència a quin preu? Des fa uns temps que Catalunya ja no és la comunitat més rica, ni creix any rere any, ni és motor industrial, ni som la que tenim el PIB més alt, ens superen regions com la Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc...i no és culpa de l’asfixiant afán recaptatori d’Espanya, és gràcies als teus amics del tripartit.


    I continuo dient, un esport que uneix a milions de persones, sense importar raça, idioma, sexe o ideologia que no la separi ningun independentista frustrat del món, perquè el dia que Espanya va guanyar l’Eurocopa, estàvem celebrant l’èxit, independentistes (dono fe de que així era), marroquins que es senten com a casa, gitanos, socialistes i peperos, monàrquics i republicans... la festa del futbol té aquestes coses, encara que us faigue ràbia i vosaltres sol vulgueu separar, separar i separar.

    ResponElimina
  28. N'hi ha q tenen por, massa por. Veuen llops per tot arreu, tapen un forat i els hi surten 3 més al costat,...tenen por i pànic. I tot perquè cada vegada més gent gosa dir el q abans només pensava i ara diu amb la veu ben alta. Estan desconcertats pq els hi surten consultes independentistes per arreu i organitzades pel poble. A més a més donen el vot a tothom sense distingir raça ni origen. I s'atreveixen a dir q la crisi és dura però q amb Espanya ho és molt més. I ara ja saben q si un jugador es nega a jugar amb la "Rojigualda" tenen dos anys d'inhabilitació. A més a més quina persona vol ser solidària amb gent q té, en massa ocasions, l'insult per recordar-te d'on ets? Gutijaume: preferim ser solidaris amb qui entén la nostar situació i rema en camins semblants i està clar q ni amb Toledo ni amb Albacete ens hi hem de solidaritzar. A Alemanya tenen clar q més d'un 4% de contribució a l'Estat fa inviable un "Land" econòmicament i a Catalunya i als Països Catalans portem dècades aportant un 9% de mitja. I si mos hem d'unir sense importar raça, idioma o ideologia, com és q a Castella no deixen q ni el carnet jove estigui inclòs a la Unió Europea si som el 10% dels inscrits a Europa? Perquè a Castella no entenen d'unió, i en saben molt d'homogenització i d'imposició. Ah! i com a molt els progres tb defensen el Sàhara i Palestina però dels pobles de l'Estat on viuen...res de res.
    Així és Espanya i així mos ho diuen dia a dia i tot lo altre són històries utòpiques d'estats federals i no sé quines tonteries més.

    ResponElimina
  29. Guti, els de la teua corda van preferir vendre Endesa als alemanys abans que als catalans. Finalment la van comprar els italians. Una jugada perfecta per fotre el PIB dels catalans i també dels espanyols. En termes absoluts hi ha molts mes separadors que separatistes, és pura demografia.

    ResponElimina
  30. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  31. Anava amb el cotxe escoltant la tertúlia i vaig pensar que el que deia aquest individu no podia ser, no per la seva opinió que és lliure i gratuïta, però si per ser un càrrec al que paguem 3000€ al mes amb els impostos de tots els de la roja. Sr. Gaseni si els de la roja deixem de pagar, s'haurà de guanyar les bajoques anat a la tonyina o calant a les 4 del matí, i sse li acabarà la bicoca de l'esport subvencionat. Moderi el seu discurs que entre les obligacions dels càrrecs públics està la de no ofendre a ningú.

    ResponElimina
  32. Una petita puntualització: 3.000 és el que s'endú a casa, ara, costa costa, en costa 54.800, que surten dels impostos.
    Això deia l'Ebre aquesta setmana.

    ResponElimina
  33. ...a l'any vull dir, clar. El que és el mateix: 4.566/mes.

    ResponElimina
  34. Cobra el que cobra perquè hi ha gent que l'ha votat i que hi comparteixen ideologia, jo també subvenciono amb els meus impostos partits que no m'agraden i m'aguanto. Només faltaria que no pogués donar la seva opinió !

    ResponElimina
  35. No home no,que tots som la roja.
    Que collons!La megua seleccio es lo barça,natros si que som campions del mon.

    ResponElimina
  36. Lluis, primer que no crec que ningú l'ha votat per esta on esta, i segon que inclús amb el cas d'haver-lo votat, als que votem mai ens pregunten pel salari que han de cobrar ( cosa estranya, per altra part; no som els que paguem? )
    Si té dret a dir el que ha dit? pos segurament, i més a una tertúlia de radio i, no ens enganyem, excepte Carod -en els seus moments de gloria- no crec que un Conseller ho hagués dit aixo. No per res, simplement, si ho vols veure aixi, és com si un Ministre d'Espanya digues el mateix de la selecció de França.

    ResponElimina
  37. Totalment d'acord en el tema sous, però la discussió no anava per aquí.

    Una cosa similar van fer Puigcercos i Urkullu i aquesta va ser la resposta, tot un exemple de diplomàcia castellana :

    jihad hispanica

    ResponElimina
  38. Russia i Turquía quina pocsucada, s'identifiquen més amb aquests paísos que amb Espanya xD ja no se si riure o plorar perquè per una banda em fan certa llàstima personatges així però per una altra em descollono. Deu ser perquè el primer és un nostàlgic leninista i el segon un amable islamista radical.

    Us imagineu el Barça i l'Espanyol a la lliga rusa...que divertit :D

    ResponElimina
  39. Per cert a Barcelona l'ajuntament ha prohibit la instal·lació d'una pantalla gegant per veure a la selecció.

    ResponElimina
  40. Lluis jo també se jugar a n'este joc.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZTMMa44I5ac

    ResponElimina
  41. Rubianes era un invitat, no el presentador. Si vols recordem les condemnes a Losantos, les que els cauran als talibans d'Intereconomia ... Dona'm un tall de Bassas o de Fuentes insultant a algú i et donaré la raó.

    ResponElimina
  42. De passada explican's aixo del leninista i de l'islamista radical, que m'he perdut.

    ResponElimina
  43. No se quin sentit té que un senyor nascut al país basc vulgui que guanye l'Eurocopa Rússia? O que un altre senyor d'orígen català vol que la guanyi Turquía, es que no li veig sentit per enlloc i he volgut buscar alguna fantàtica i remota explicació.

    ResponElimina
  44. No vol dir que tots els espanyols pensessim com el senyor Losantos, però en canvi si que podríem entendre que tots els independentistes pensen com Urkullu i Puigcercos no?

    ResponElimina
  45. Parlant dels vídeos.
    Ni un presentador de la COPE ( nombra persones ) és un exemple de la diplomàcia castellana ni Rubianes ho era de la catalana.
    Si m'apureu, Puigcercos, ( en la mesura que càrrec public i electe ) ho és una mica més, encara que el que va dir, tampoc és cap insult, és més que res unes declaracions per a consum propi i per emprenyar.

    ResponElimina
  46. Ximo has resumit a la perfecció el que volía fer entendre, que Lluís ha utilitzat un vídeo per fer demagògia, que jo ironicament n'he penjat un altre de característiques semblants, però que a la fi i al cap no té cap altre sentit que el emprenyar, molestar o provocar, que un senyor de Ripoll es senti identificat amb Turquía i vulgui que guanye la eurocopa.

    ResponElimina
  47. continuant amb el futbol, a Escocia i Gales hi ha gent que porta una samaretta que diu "Anyone but England", o sigui "que guanyi qualsevol equip abans de Anglaterra", i no passa ressss, la gent ho agafa de bon humor, anglesos inclosos.
    Seria possible aquí una campanya pareguda i amb el mateix bon rotllo?

    ResponElimina
  48. Ni fart de vi Brian!!! Aquí la unitat la garanteix l'exèrcit i no la democràcia (Constitució). No veus q uns tenen dos dits de front i d'altres ben gust q en tinguen mig? Pos a les Espanyes en tenen mig i alguns un quart!
    Cada dia demostren lo ridículs q són, ara resulta q el govern basc (el constitucionalista=nacionalista espanyol) no vol donar la subvenció a l'Euskaltel-Euskadi (equip ciclista molt conegut) fins q no hi digui "España".
    El nacionalisme espanyol és el q té.

    ResponElimina
  49. Gutijaume, dona't un volt per qualsevol forum de diaris (sigui de dreta o d'esquerra) on es parli de Catalunya (qualsevol tema) i veuràs com ens deixen. Si ho trobes normal (sindrome de la dona maltractada - alguna cosa hem fet per mereixer-ho) doncs tu mateix.

    Per cert, on puc comprar una samarreta de Suissa ?

    ps: el que diu Brian és ben cert, si Escòcia decidís independitzar-se el parlament britànic ho acceptaria sense problema, aquí ens enviarien els tancs, a l'estil serbocroat.

    ResponElimina
  50. 0-1,jajajajajajjaajajajajjajajaajajjajj,tooooooooooooooomaaaaaaa roja,jajajajajaja.

    ResponElimina
  51. Molt bé, visca el bon rotllo. Sobre tot el de les primeres seqüencies del vídeo.

    http://www.youtube.com/watch?v=1vhtPblok0M

    Sigui com sigui, a Escocia també hi ha homes que van en faldilla. Pos molt bé....

    ResponElimina
  52. Heu tret la bandera de la "roja" (roja com la bandera suïssa) al balcó avui?????

    Llúís té raó Espanya es un país amb un dèficit democràtic molt gran, s'asembla més a Sèrbia que Bèlgica en el tema d'enfocar els independentismes, només cal veure els comentaris a fòrums de qualsevol classe sobre Catalunya i veure la catalanofòbia latent...

    Només fa falta que des de dins de Catalunya, alguns hipòcrites com PP i C's alimenten l'odi contra Catalunya dient que aquí es persegueix el castellà i es tortura als nens a l'escola.

    ResponElimina
  53. Trobo la mateixa radicalitat, extremisme i nivell d'insults als comentaris de les edicions digitals de noticies sobre Espanya/Catalunya del Mundo com a l'Avui. Jo al menys, m'he barallat tant a un lloc com a l'altre.
    No es just posar en aquest sac a El Periodico, La Vanguardia, El Pais o Publico.
    No parlo de "Razón's", ni "cope's" ni "intereconomie's". Aixo és simplement dreta de caverna.

    Aqui, Xertolí, es evident que no es persegueix el castellà, tant evident com que no s'ensenya prou ni bé cap dels idiomes oficials que presumim conèixer "perfectament"

    Avui mateix s'ha conegut el nivell de coneixement escrit i parlat de català, castellà, angles, i matemàtiques, dels escolars de quart d'ESO: cada any pitjor. Amb les competències exclusives d'educació. A qui culpem? Als diaris de Madrid? Als espanyols? A la roja?. O que anem tots molt torts?. Aquí, aquí. ( no sé els mestres que es van tancar a Alcanar si es senten al·ludits ).

    Ara dieu-me que no té res a veure amb el que parlàvem. No se si té a veure, però anem a la cua de l'estat.

    ResponElimina
  54. Ximo, crec que la diferència es que allà (España) les notícies intoxiquen a la gent sobre que aqui manipulem a la gent i som uns nazis, mentre aquí sabem que no es veritat, d'aquí alguns comentaris.
    I allà són mes mitjans d'intoxicació (intereconomia, veo's i similars)cosa que aquí no hi ha aquest tipus de "periodisme".

    Hi ha mes catalanofòbia o mes hispanofòbia?

    I perque és inacceptable que si existís algun català no sabés castellà i en canvi si que hi ha molts que viuen aquí i no saben el català i no passa res?

    ResponElimina
  55. Et podria dir el mateix. "Que hi ha molts que viuen aquí " ( també podem dir catalans, no ? ) que no saben el català és culpa d'allà o d'aquí?. I potser en aquest cas, a banda de l'administració pròpia, parlo més a nivell de ciutadania catalanoparlant.
    Quant a la quantitat de mitjans d'aquí i d'allà que intoxiquen, estric d'acord, no hi ha color. Peró potser també és per raó del numero d'habitants. 35/8

    ResponElimina
  56. Quan em refereia a gent que viu aquí em refereixo a gent que ve de la resta de l'estat recentment i no es molesta a apendre el català (no parlo dels immigrants dels 60) Els que viuen aquí aquí de fa anys i no el parlen, culpa d'allà i culpa nostra, però com deia Joan Solà des de la resta de l'estat ens fan sentir inferiors perquè no tenim per llengua materna el castellà i per això ens sentim obligats a canviar d'idioma. Això a Flandes això no pasaria, ningú es canviaria d'idioma.

    ResponElimina
  57. Realment es díficil mantenir una coonversa seriosa amb molts de vosaltres... com no ha d'haver catalanofòbia amb sujetos com vosaltres que s'alegren de la victòria de Suïssa?

    Deficit democràtic potser en tingui però el deficit cultural e intelectual d'aquest país es enorme.

    ResponElimina
  58. Que s'està obligat a anar amb la "la roja"?

    Si no vas amb la selecció ja tens motiu per a ser odiat?

    Que estem a obligats a sentir-nos identificats amb la selecció?

    Estem obligats a sentir-nos espanyols?

    He vist un bar ple de gent que animaven la selecció de Xile, també els hem d'odiar?

    No voleu dir que la hispanofòbia no la causen els que tant "obliguen"?

    I si no deixar-se obligar causa catalanofòbia, doncs ja sabem d'on venen els trets...

    ResponElimina
  59. Una cosa, que per mi és totalment respectable és que tu no et sentis identificat amb la selecció espanyola i per tant passis de la roja, sentís indiferència cap a ella, t'importi un pepino si perd o guanya, a la fi i al cap tu no et sents representat per ella.

    Una altra molt diferent, i que per mi no és defensable i criticaré sempre, és desitjar el mal aliè i voler que la selecció espanyola pergui, per sobre de tot, això no és defensar un sentiment de catalanitat, això no és defensar els interessos de Catalunya ni el dret a que jugui una selecció catalana en partits oficials. Això es un odi infundat, això és el disfrutar del mal aliè. Sincerament, crec que no feu cap favor a Catalunya ni als catalans, la gran desgràcia de tot això és que declaracions com les vostres són les que surten en portada d'aquests mitjans de comunicació que tan critiqueu. Un verdader independentista passaría de la selecció com de la *****.

    I per si no t'ha quedat prou clar et contestaré rapidament a les preguntes que has llençat:

    1. No
    2. No
    3. No
    4. No

    A otra cosa mariposa.

    ResponElimina
  60. A por ellooooos, oooeeeeee!!! A por elloooooossss, oooeeee!!!
    L'odi no és infundat, és totalment fundat Gutijaume. Resulta q ahir hi havia el mateix comentarista q quan la Rojigualda va gunayar l'Eurocopa deis: "I a quien no se sienta español, que se joda!" Segur q un altre país no hauria tornat a retransmetre ni les campanades de 8tv. Però com q la Rojigualda és un arma política més contra els pobles de l'Estat, així mos ho hem d'empendre o és q et penses q és inocu tot plegat?

    ResponElimina
  61. A 8tv potser no ( em penso que no les fan ) però a Tele5 si. Ho va fer Belen Esteban.......
    Ara, si uns estan contens quan guanya i altres quan perd.......pos collonut, sempre hi haurà gent contenta.
    Visca el Remolins-Bitem

    ResponElimina
  62. Aixo mateix visca el remolins-bitem i esperem que el tortosa es mantingue o tindrem tot un derbi d'aqui no res.

    ResponElimina
  63. Digueu lo que vulgueu, però en una selecció com aquesta no hagués passat

    ResponElimina
  64. Molta gent encara creu que per reforçar una identitat s’han d’excloure la resta, i una identitat construïda de manera excloent es la mes erràtica de totes, i la que menys ajuda a configurar-la.

    ResponElimina
  65. Guti, no em negaràs que tu t'alegres quan perd el Barça jugue on jugue. Pos el mateix ho apliques a les seleccions, no és tan dificil d'entendre. Com ja vaig dir en un altre missatge, molts espanyols es van alegrar que Gas Natural no comprés Endesa. "Antes alemana que catalana", jo no oblido, amb el pa de la meva familia no es juga :-)

    ResponElimina
  66. Tot lo que acabo de llegir sobre la opinió d'aquest senyor sobre la sel.lecció espanyola es un comentari tal com es diu a les nostres terres "pixar fora de test"

    Trobo que es basa massa amb política i poc amb futbol, si tant poc li interessa aquest tema lo millor es callar, perquè crec que ell mateix s'ha autoretratat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta