1 d’octubre del 2010

[Vídeo] Saura inaugura a Tortosa la nova comissaria regional dels Mossos d'Esquadra a l'Ebre



El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha inaugurat aquest migdia la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a les Terres de l'Ebre, que ha suposat una inversió de més de 12 milions d'euros. La nova comissaria, que integra la Regió Policial de les Terres de l'Ebre, l'Àrea Bàsica Policial del Baix Ebre i l'Àrea Regional de Trànsit, s'ha construït en un solar pla de 4.361 m2 situat al carrer de Ferran Arasa, entre l'avinguda de la Generalitat i el canal esquerre de l'Ebre. L'edifici, dissenyat pels arquitectes Josep Benedito i Santi Orteu, té una superfície construïda de 7.313,70 m2 distribuïts en soterrani i 3 plantes, una superfície gairebé tres vegades més gran que l'anterior comissaria. L'accés principal a la comissaria és unificat, de manera que des del porxo s'accedeix al vestíbul, que disposa d'un punt d'informació i control permanent. Des d'aquest vestíbul es diferencien l'accés a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i l'accés als espais restringits de l'Àrea Bàsica i la Regió Policial.

7 comentaris:

  1. Ja tenim la caserna, ara només falta el nou institut i el nou hospital.

    Que es fiquen les piles.

    ResponElimina
  2. Ai Joan , Joan…! Ja es de les darreres inauguracions que fas....! Quins temps aquells en que eres delegat ” COCO” en la clandestinitat i volíem fer la revolució en temps del dictador !!

    ResponElimina
  3. No pateixis Mc Calan, ara tornaran els naturals governants del país, que potser no saben ni el que es un delegat sindical ( de fet molts encara diuen "enllaç" ) sinó és per a mirar de fotre'ls al carrer.
    Pren-t'ho com un parentisi antinatural. Si fa o no fa com a Espanya.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Ja estan aquí los que millor viuen de tota Espanya! Tots són de bona casa, tots tenen estudis, visca el pitjor cos de polícia que ha existit mai!

    Vamos mis lacayos, a recaudar dinero para papa Generalitat!

    ResponElimina
  6. El Besitkas ha perdut.
    Disculpeu al pobre Guti.
    Porta el "tiki-taka" al cap.

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta