20 de gener del 2011

Bel demana “respecte institucional” cap al nou govern en la polèmica per l'hospital


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va fer una crida a la responsabilitat de tots els partits polítics. Bel va dir que caldrà la “complicitat de tothom” per fer realitat el nou hospital, i es va adreçar al PSC, ERC i ICV per demanar “respecte institucional” cap al nou govern. “Nosaltres no vam fer batalla política, tot i que ja feia quatre anys que havien plantat el cartell d'obres”, va dir l'alcalde tortosí. A més, Bel va evitar fer qualsevol retret públic a Pallarès i Sancho per les seues declaracions. “El que hem de fer és que vagi a més velocitat. Però, per més que es vulgui, al 2015 no s'hi pot arribar de cap de les maneres”, va advertir. Bel també va recordar que el finançament del nou hospital, que figurava en el programa electoral amb què CiU va guanyar les eleccions del 28-N, ha de fer-se a través del Consorci d'Inversions Públiques (CIP), una fórmula que ha de ser validada per Salut i per Economia. Bel ja ha sol·licitat una reunió amb el conseller Boi Ruiz.

Publicat a El Punt

5 comentaris:

  1. Respecte institucional...?
    Ohhhh,ara resulta que el gobern tortosi demana algo pels seu,allo que no van saber tenir amb els "altres"!

    ResponElimina
  2. El respecte institucional era dirigir-se al govern de Catalunya, o de la Generalitat, -inclús als plens municipals- com al govern tripartit.
    En qualsevol cas, efectivament, l'Hospital estava al díptic de propaganda electoral com a obra a realitzar per part de CIU. I que no estava consignat, pressupostat, si era fum, flamarada, volada de coloms o el que fos, CIU ja ho sabia. Llavors, deixeu estar al d'abans i a la feina, que el compromís continua existim.

    ResponElimina
  3. Bé, en que quedem, més velocitat o una cortina de fum i engany?

    Començo anar una mica embolicat....

    ResponElimina
  4. Trovo que mos estan prenen per tontos,per no dir d'imbecils als ciutadans de les terres de l'ebre i en espesial a Tortosa.

    ResponElimina
  5. Pos si, ja fa anys!
    Mane qui mane.
    A més ningú piula, i si piula l'afonen en plan Fuenteovejuna.
    Rotllet "caciquil", los meus, los teus, i tornem a treure de banda, que no passa res.
    Talment un partit de futbol, de... Regional preferent. I que no baixem més!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta