2 d’abril del 2011

Restaurants i comerços denuncien actes vandàlics a Tortosa


Els propietaris de sis restaurants i comerços de l'avinguda de la Generalitat han denunciat la “passivitat de les autoritats” respecte a diversos episodis de vandalisme juvenil que es produeixen a la zona, sobretot els caps de setmana. Així, la matinada del 20 de març uns joves van trencar una de les últimes jardineres que els quedaven. Però fa mesos que Spyll Sabateries, els bars Nou i La Ribera, Els Xixonencs, i també els restaurants El Parc i La Valenciana denuncien aldarulls i les destrosses del mobiliari.

Incivisme a Tortosa


Publicat a El Punt

3 comentaris:

  1. Que vagi per davant la meua solidaritat, ara, l'escrit, és més propi d'una carta al director d'un diari que no pas d'una nota/comunicat d'uns propietaris de negocis.

    ResponElimina
  2. Home, culpabilitzar a la passivitat de les autoritats les destrosses que fan uns destralers em sembla equivocat. No són més culpables els pares dels destralers?

    I les jardineres fan molt bonic, però entre les cadires, les taules i aquests elements damunt les voreres es fa molt difícil circular per aquest tros de carrer.

    Clar que teniu raó les autoritats deuen ser, amb la seva passivitat, les culpables que donen els permisos per ocupar la via pública.

    ResponElimina
  3. Tot aixo es la mala educacio de la juventut i la poca consenciacio de les alternatives que hi han a l'hora de omplir les hores lliures despres d'els estudis o la feina.
    No vull dir que no se fase res,pero algo falla.
    Potser es que de lo que si son conscients es que si los agarren poca cosa lis faran? O potser es que son fills d'algun peix gros de Tortosa i tenen tota la impunitat a l'hora de ser incivics,(no seria lo primer cas que conec).

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta