2 d’abril del 2011

Tortosa fa canvis en l'accés a l'estadi per l'inici de les obres del complex d'aigües

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va confirmar ahir que dilluns, 4 d'abril, començaran les obres del nou complex d'aigües a la zona esportiva de Ferreries. Amb tot, Bel va precisar que encara no es tallarà l'accés ni el trànsit de vehicles a la plaça de Joaquim Bau, ja que primer cal enllestir la redacció del projecte definitiu del pàrquing soterrat. Durant les primeres setmanes, les restriccions només afectaran l'accés a l'estadi municipal, ja que l'obra començarà a la zona de la piscina d'estiu, fet que impossibilitarà l'entrada per l'avinguda de l'Estadi. Així, l'Ajuntament ja ha informat les entitats esportives i els usuaris de les instal·lacions que els únics accessos hàbils a l'estadi seran pel carrer Alcanyís i per l'avinguda Marcel·lí Domingo (eix de l'Ebre). De fet, per afrontar la falta d'aparcament que hi haurà, i tal com havien demanat veïns i comerciants, el consistori ha previst ampliar el pàrquing del costat de l'escola Ferreries. A més, també habilitaran dues zones d'aparcament gratuït, una al costat del supermercat Mercadona i l'altra al solar del carrer Elcano que ocupaven els mòduls prefabricats dels Mossos d'Esquadra.

Publicat a El Punt

4 comentaris:

  1. Habititaran zones d'aparcament? Doncs si comencen el dilluns ja es poden donar pressa, perquè encara no ho han fet.

    ResponElimina
  2. Habilitaran aparcaments quan les obres afecten la plaça, cosa que no passarà en les primeres setmanes. Si tornes a llegir la notícia, veuràs que diu això.

    ResponElimina
  3. Si tens problemes per aparcar; compra una furgoneta, pinta el nom d'alguna empresa de repartir, enxufa els 4 intermitents, i ei presto, aparques on vols ;)

    ResponElimina
  4. Però no se't ocorri aparcar al pàrquing dels mossos d'esquadra, ni tan sols parar!

    Es su tesooooooroo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta