25 de maig del 2011

Bel haurà de refer el cartipàs de l'Ajuntament


L'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ja ha començat a pensar com refarà el cartipàs municipal. L'Ajuntament tindrà dotze cares noves i cinc dels regidors debutants són, precisament, entre els dotze regidors de CiU. Els cinc nous són Domingo Tomàs, Joaquim del Pino, Esther Vidal, Alfredo Ferré i Beatriz Viñuela. La sortida de Joan Caballol, Jordi Folqué i Joan Sanahuja ha deixat vacants les àrees de Comerç, Cultura, Seguretat, Festes, i Serveis i Neteja. En aquest sentit, l'únic que ha transcendit és que Domingo, que és el director de la Festa del Renaixement, podria assumir Festes i Cultura, a més de Serveis. Però també cal tenir en compte que quedaran sense regidor les àrees de Promoció Econòmica, Turisme, Universitats i Medi Ambient, amb motiu de la marxa dels republicans Ricard Forés i Valentí Marín. “El nou cartipàs el tinc més o menys pensat, però hem d'acabar de parlar-ho, i veure si cal fer alguna remodelació en alguna àrea”, ha dit Bel.

Publicat a El Punt

1 comentari:

  1. Era cantat que Domingo anava a "festejos y rondallas", si no la seva posició a la llista no tenia cap ni peus. Per cert, qui farà ara de director del Renaixement?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta