1 de gener del 2012

Tortosa repara la barana del pont de l'Estat malmesa per accidents de trànsit


Amb el canvi d'any, l'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat els treballs de reposició del tram de barana de la rampa d'accés del pont de l'Estat que havia quedat malmesa a causa de diversos accidents de trànsit, fins a quatre en tres anys. De fet, l'últim accident en aquest punt va produir-se al gener del 2011, ara fa gairebé un any, quan un home de 25 anys, que conduïa sota els efectes de l'alcohol un Audi A-4, va perdre el control del vehicle quan pujava la rampa del pont en direcció al barri de Ferreries. El cotxe va trencar el tram de la barana de ferro que havia sobreviscut a accidents anteriors, va caure des d'una altura de més de dos metres i va impactar en una furgoneta i en un turisme estacionats al carrer Pintor Gimeno. Tant el conductor, un veí de Vinallop, com el seu acopanyant van resultar il·lesos.

Segons l'Ajuntament de Tortosa, la reposició de la barana s'han demorat gairebé 12 mesos per la complexitat en la reproducció de l'original, que correspon al pont de l'Estat anterior a la Guerra Civil. A més, durant aquest temps, el consistori ha guanyat un dels judicis pendents pels mateixos accidents de trànsit ocorreguts en aquest punt, i ha rebut la indemnització pertinent. Mentrestant, l'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric va aconseguir que l'Ajuntament tornés a col·locar una barra de seguretat entre la carretera i la vorera, que s'havia trencat en el primer dels quatre accidents, el 15 de febrer del 2008.

+ Recorda els antecedents:
-Tercer accident a la rampa del pont de l'Estat en poc més de dos anys
-Més de sis mesos amb una barana provisional al pont de Tortosa
-Un conductor fuig després de destrossar la tanca del pont de Tortosa i tres cotxes
-Un conductor perd el control i cau des del pont de l'Estat a Tortosa
-Carreteres substitueix les barreres de seguretat del pont de Tortosa 
-Tortosa hauria de conservar algun tipus de barana a les rampes del pont de l'Estat


Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Per fi, ja era hora! Sols que no són iguals que les que havien abans, li falten les borletes querematen les columnetes de ferro forjat, però algo és algo...i ara, adefesar-les dels "conductors responsables" que amode d'estampida d'elrfants destrossa- història tortosina campen pel carrer!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta