18 de març del 2012

CiU d’Alcanar reclama un ‘full de ruta’ al govern d’ERC i PSC



L’Ajuntament d’Alcanar va començar aquest divendres unes jornades sobre ocupació i economia local. En aquest sentit, l’alcalde canareu, el republicà Alfons Montserrat, té previst presentar el nou pla de desenvolupament local Alcanar: Lo millor lloc on viure. En aquest sentit, el portaveu de CiU al consistori, Ivan Romeu, ha lamentat la falta d’informació cap als grups de l’oposició sobre aquest tema. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Romeu ha fet notar el seu malestar pel fet que ni tan sols ha estat convidat a les jornades, tot i que és conseller comarcal d’Indústria, Empresa i Ocupació del Consell Comarcal Montsià, a més de president del programa Montsià Actiu. De fet, Romeu ha afirmat que Alcanar necessita "un full de ruta clar" per dinamitzar l’economia local i resoldre la situació dels més de 700 desocupats que té el municipi.

En la mateixa entrevista, Romeu ha deixat clar que el grup de CiU hauria volgut fer les seues aportacions, tot i estar a l’oposició de l’Ajuntament. El regidor convergent s’ha declarat sorprès per haver quedat fora del procés, ja que el consistori i el Consell Comarcal del Montsià haurien pogut col·laborar estretament en la redacció del pla de desenvolupament local. Finalment, Romeu ha afirmat que el govern municipal d’Esquerra i del PSC encara no els ha facilitat informació sobre el deute immediat de l’Ajuntament canareu amb els seus proveïdors. Amb tot, ha assenyalat que l’endeutament del consistori d’Alcanar amb els bancs podria superar els sis milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta