24 de juliol del 2013

Un home resulta ferit d'una cornada a l'abdomen durant els bous de les festes de la Ràpita

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Un home d'uns 60 anys d'edat ha resultat ferit aquest dimecres al migdia quan ha rebut una cornada durant el correbou que s'ha celebrat pels carrers de Sant Carles de la Ràpita en el marc de les festes majors de la població. Segons ha explicat l'alcalde rapitenc, Joan Martín Masdéu, el ferit, un veí de Sant Carles de la Ràpita "experimentat", ha pogut perdre una important quantitat de sang per una ferida oberta a l'abdomen.

L'home ha estat traslladat immediatament a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i Martín Masdéu ha precisat que, finalment, la cornada no li ha afectat cap òrgan i que durant les pròximes hores podria ser donat d'alta. Els actes taurins han continuat segons el programa amb la tarda de bous a la plaça.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta