11 d’octubre del 2013

La Ràpita s'incorporarà el 2014 al circuit de creuers amb un veler de luxe amb capacitat per a 170 viatgers



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El 9 de juliol de 2014 està previst que arribe al port de Sant Carles de la Ràpita el primer creuer turístic. Així ho ha anunciat aquest divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, qui ha detallat que el port de la Ràpita rebrà l'estiu que ve les sis primeres escales de creuer, amb més d'un miler de passatgers. Aquests turistes disposaran de set hores per visitar el municipi i altres punts de les Terres de l'Ebre. Per tant, s'impulsarà el sector turístic i s'ajudarà a dinamitzar econòmicament el territori, fins el 13 d'agost. Les sis escales aniran a càrrec de l'Star Flyer, un luxós veler de la companyia Star Clippers, que busca la tradició nàutica per als amants de la mar amb les comoditats dels creuers actuals. Aquest primer vaixell té capacitat per 170 passatgers i 70 tripulants.

L'estimació de l'impacte econòmic pel territori del Delta de l'Ebre d'aquest vaixell és d'uns 12.000 euros per escala, que és la despesa prevista dels passatgers en excursions, restauració, compres, transports i prestacions de serveis. L'alcalde de la Ràpita, Joan Martin Masdéu, ha mostrat la seva satisfacció per l'arribada dels primers vaixells turística al port del municipi, tot destacant l'oferta turística diversificada de que disposen les Terres de l'Ebre. Aquesta iniciativa s'emmarca en l'acord institucional de col·laboració que ha signat la Generalitat amb l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i la Cambra de Comerç de Tortosa.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. ...muy buena noticia...y haber si se logra hacer que los puertos se hagan mas largos de cara al mar, para que barcos de mayor calado (y por lo tanto mas pasajeros) puedan recalar en nuestro litoral y visitar nuestras tierras, pues el futuro de nuestras tierras catalanas estara muy ligadas al turismo...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta