17 de març del 2006

Tortosa converteix el mercat en un aparador gastronòmic de l’abadejo

El cuiner Joan Forcadell, propietari del restaurant Rosa Pinyol, va ser ahir l’encarregat d’obrir les jornades gastronòmiques L’abadejo, del mercat al plat, que organitza l’associació de restauradors Plat i Got amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i l’associació de venedors del mercat central. Després de comprar els ingredients al mateix mercat, Forcadell va instal·lar una cuina al passeig central i va preparar plats cuinats amb abadejo. Els tres plats escollits ahir van ser una amanida d’abadejo amb taronja, abadejo a la planxa amb verdures i un suquet d’abadejo amb carxofa. En la mateixa línia, el president de Plat i Got, Marc Duran, va explicar que Forcadell havia acceptat «una proposta molt atrevida» per dijous que ve, ja que el cuiner tornarà a preparar diferents plats amb abadejo al passeig central del mercat. «La gent podrà portar els seus ingredients i Joan Forcadell els prepararà un plat que després es podran emportar a casa», va dir. Duran també va recordar que les jornades gastronòmiques de l’abadejo s’allargaran els pròxims tres caps de setmana als restaurants associats a Plat i Got.

El Punt (17-03-06)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta