25 d’abril del 2006

Ferran Bel no assistirà a la recepció als Ducs de Palma durant la seua visita a Tortosa

Ferran Bel (CiU) ha comunicat a l'Ajuntament tortosí que no assistirà a la recepció oficial que el consistori farà als Ducs de Palma. Amb tot, per evitar equívocs o interpretacions interessades, Bel va precisar que divendres serà fora de Tortosa, concretament a Itàlia, per motius de feina, ja que personalment no té res en contra d'Iñaki i Cristina, representants de la monarquia espanyola...
Siga com siga, el bloc del portaveu de CiU a Tortosa inclou des d'ahir al vespre una crítica plena de mordacitat a la rentada de cara, sobretot la pintura, que l'Ajuntament està aplicant a tots aquells espais per on passaran els Ducs de Palma durant la seua visita oficial. De fet, Bel explica que només estan pintat l'entrada, les escales, els passadissos i les portes per on passaran Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin. "Jo podria entendre que es pintés tot l'edifici", polemitza Bel, "però limitar-se a pintar només el lloc de pas de tant dignes autoritats em sembla un comportament més propi d'un Ajuntament del segle passat". Bel insisteix que "el curiós és que també es pinta la paret (hi passaran per davant), que per cert estava bastant bruta, davant la qual el nostre Alcalde va penjar la bandera republicana -en compliment del mandat del Ple- i va posar al costat un bust de Marcel·lí Domingo".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta