15 de novembre del 2006

Sancions als membres del sector crític de la Cambra Arrossera d'Amposta

Diferents mitjans de comunicació, com Diari de Tarragona, el gratuït Més Ebre i l'emissora Imagina Ràdio, han anunciat avui que el president de la Cambra Arrossera d'Amposta, Francesc Reverter, ja ha notificat les sancions als representants del sector crític de l'entitat. En aquest sentit, cal recordar que el sector crític va promoure una moció de censura contra Reverter, que va ser rebutjada per la majoria dels socis de la cooperativa. Segons les mateixes informacions, un dels membres crítics hauria pogut ser expulsat, mentre que als altres se'ls haurien notificat multes que van desl 3.000 als 12.000 euros. La junta de govern de la Cambra Arrossera els acusa d'haver utilitzat documentació interna per atacar públicament el president.
Per cert, podeu veure el vídeo electoral del sector crític de la Cambra Arrosera en aquest enllaç de You Tube, penjat per un usuari anomenat Servipress. Amb tot, el que no em quadra és que aquest usuari, Servipress, no ha penjat més vídeos d'Amposta o de les Terres de l'Ebre, sinó de Marbella i altres poblacions de la província de Màlaga. Una altra estranya connexió entre Amposta i Màlaga, al marge del cas de Los Merinos...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta