5 de febrer del 2007

Els periodistes ebrencs premien Unió de Pagesos i castiguen el delegat de Medi Ambient

El Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l'Ebre i l'Associació de Comunicadors de la Regió de l'Ebre (ACRE) vam atorgar divendres a la nit, en el marc del nostre sopar anual, els premis Micro Obert i Micro Tancat 2006 de la regió de l'Ebre. El guardó Micro Obert té l'objectiu de fer un reconeixement públic i simbòlic a totes aquelles persones o institucions que durant l'any 2006 han fet la feina més fàcil als periodistes, i per tant han permès oferir als ciutadans una informació veraç, millor contrastada i per tant més plural. El guanyador d'aquesta categoria, amb 17 punts, va ser el sindicat agrari Unió de Pagesos (UP). En segona posició va quedar el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i portaveu de CiU a l'Ajuntament de Tortosa, Ferran Bel (16 punts). La medalla de bronze en aquesta categoria va ser pel delegat d'Agricultura i portaveu del PSC a Amposta, Antoni Espanya (15 punts).
En canvi, amb el premi Micro Tancat els periodistes i comunicadors hem volgut donar un toc d'atenció a totes aquelles persones o institucions que, durant el mateix període, no han destacat per una política comunicativa transparent o cordial. El guanyador del Micro Tancat ha estat el director dels serveis territorials de Medi Ambient, Víctor Gimeno, amb 21 punts. El segon classificat ha estat el regidor d'Urbanisme de Tortosa, José Martín (20 punts), mentre que al tercer lloc tenim l'anterior cap de premsa de la Delegació del Govern a l'Ebre, Sònia Tomàs (14 punts).
Per conèixer el mecanisme que vam seguir per fer les votacions, però sobretot la resta de classificats en cadascuna de les categories, llegiu l'article complet a EBREMEDIA.

4 comentaris:

  1. Vos vau dixar lo micro comprat! mira qua ja ho vaig dir, però claro, a mi encara no me feu cas!!!!

    ResponElimina
  2. lo micro comprat se l'hauria endut sabaté (lo de tortosa), i lo micro venut la veu de l'ebre. Era cantat i no tenia gràcia!!

    ResponElimina
  3. l'any que ve si José Martín va entre els cinc primers de la llista a les municipals, se l'enporta de calle vamos con un par de cojones.

    ResponElimina
  4. Premio a la "Opacidad Informativa" muy merecido, por cierto, que ha recaído en la persona de José Martín.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta