5 de setembre del 2007
La Barra Tortosina, des d'Expoebre fins a la Cinta
7 comentaris:
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Jo penso que la Barra Tortosina és de molt mala qüalitat, i que aprofita que la gent va al parc per festes. Sense festes no crec que ningú posi a prova el seu aparell digestiu a la Barra Tortosina.
ResponEliminaTotalment d'acord. No compleix les més mínimes normes de control sanitari. Hi ha algun lloc per refrigerar els aliments? Tenen carnet de manipulador d'aliments tots el que "toquejen" el menjar?
ResponEliminaUn altra cosa és l'altra part que sugereix Gustau. Tenir algun raconet amb instal.lacions adequades on pendre una copa, un gelat o un bocata dins del parc. Però, és clar, per això ja estan les terrasses del Rivera, el Bar Nou, Planelles... no?
Caldria tenir en compte al sector de l ´Hosteleria; no tinc cap interés particular al sector, peró aquest sector és el que REGULARMENT paga els cànons, Iaes, Tributs, dóna feina a un gran nombre de gent, cumpleix el requisits mínims higiénics sanitaris.... i tots estos "xiringuitos de platja" que es monten a Festes,Fires i Renaixement funcionen a base de preus alts, instal.lacions no preparades per la manipulació d´aliments , per no dir res del personal. Personalment desde fa dos o tres Renaixements que vaig veure com a una taberna, el que estava ala planxa li caia la suor del front damunt del menjar, em van passar les ganes de consumir a ests llocs ( perdó per ser tant esplícit, peró va ser aixií com ho dic).
ResponEliminaHo trobo una competéncia desleilal contra el sector hosteler.
La competència deslleial és un tema que no es pot menysprear. Amb caràcter puntual, una barra de festa major pot ser acceptable si es tracta que una entitat es pugui finançar. Però si la cosa es fa permanent, deixa de ser una bona obra i es converteix en un negoci.
ResponEliminaPel que fa a la higiene i sanitat de tot plegat s'ha de ser absolutament exigent. No es pot afluixar perquè qui fa la barra sigui una ONG.
No obstant, també s'ha de dir que hi ha entitats que es financen fent paelles populars i coses semblants i que treballen amb una netedat i higiene impecable i complint tota la normativa. Conec el cas de la Unió Excursionista de Piera, que és absolutament modèlic. Han vingut alguns anys aquí a Calafell, a fer la paella popular del nucli antic, i és digne de veure com treballen, tot i no ser professionals. Dubto que hi hagi gaires empreses del ram que els superin en aquest aspecte.
Lo que s'hauria de fer és arreglar d'una vegada el parc.
ResponEliminaÉs una vertadera llàstima que un par modernista tan important com lo que tenim a Tortosa, estigue fet malvé i no acovide a la gent a passejar-hi i xalar d'ell los caps de setmana.
La comedianta tortosina
Barra Tortosina ? Que foten tants xinos (el meu respecte a esta bona gent )fent baldanes?. La globalització ja arriba a les tradicions locals. Prompte veurem al Catalonia fent Kebaps o el Remolins-Bítem hotdogs.
ResponEliminaJordi, mes amunt et queixaves de la suor del " cuiner" que caia sobre el menjar a una taberna del Renaixement...
ResponEliminaHauries d'estar content...O no t'has adonat que els xinos no suen?