5 d’octubre del 2007

L'alcalde de Móra d'Ebre presideix el nou consorci d'Ebre TV

L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Josep Duran, va ser elegit ahir president del consorci de municipis que ha de gestionar la televió pública de les Terres de l'Ebre, que ha d'emetre a través de la televisió digital terrestre (TDT). De moment, el consorci està format per un total de 36 dels 52 ajuntaments ebrencs, i també va quedar constituït ahir amb motiu de la visita del secretari de Comunicació del Govern, Albert Sáez. Duran va explicar que el primer que farà el consorci serà encarregar la redacció d'un regalment d'organització i el disseny de com haurà de ser Ebre TV, la televisió pública del territori en què els ajuntaments fundadors també volen implicar altres municipis i altres administracions. Per la seua banda, Sáez va destacar que el naixement del canal públic permetrà avançar en el desplegament de la TDT a les Terres de l'Ebre, ja que Ebre TV compartirà el múltiplex amb els tres canals privats del territori: Canal Català Ebre, Canal TE i la televisió que gestionarà l'empresa editora de La Veu de l'Ebre. Posteriorment a l'acte de constitució del consorci, Sáez va reunir-se amb un grup de periodistes ebrencs, amb els quals va tractar altres qüestions com el desplegament territorial de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals, la precarietat laboral als mitjans públics, la participació del Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre al consell assessor del consorci de la televisió pública, o el futur de les emissions de TV3 al País Valencià, així com les de Canal 9 a les Terres de l'Ebre i a la resta de Catalunya.

També podeu llegir la notícia a Comunicació 21.

2 comentaris:

  1. Els esquerranosos, sempre que arrepleguen poder actuen com ele seus amos sociates. De fet, els esquerranosos, de grans volen ser sociates i actuar com ells: imposant una dictadura mediàtica on no hi hagi possibilitat de veus contràries al règim dictatorial.

    ResponElimina
  2. si vols veure una t.v. dictatorial amb totes les seves formes vine a Móra la Nova i fliparas...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta