9 d’octubre del 2007

Nou cap de premsa al Consell Comarcal del Baix Ebre

El periodista i blocaire tivissenc Ignasi Vidal és el nou cap del servei de premsa i comunicació del Consell Comarcal del Baix Ebre. Vidal, que anteriorment va ser cap de premsa de la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, des de l'etapa de Francesc Sancho fins als primers mesos de Lluís Salvadó, també ha format part del gabinet de premsa de l'Ajuntament de Tarragona, en la recta final del mandat de Joan Miquel Nadal. Anteriorment havia treballat en diferents mitjans de comunicació, com La Veu del Baix Ebre o l'Agència Catalana de Notícies. La incorporació de Vidal va fer-se efectiva ahir, cobrint la plaça vacant que havia deixat el company Albert Mestre per la seua marxa al servei de premsa de l'Ajuntament de Tortosa. Enhorabona i molta sort.

5 comentaris:

  1. y poco a poco todos vuelven,tan tan tan, quina por.

    ResponElimina
  2. Ja que ens agrada tan ( i tan critiquem ) el tema del sous dels politics, i els dels periodistes que ocupen carrecs de confiança politica, no els podriem saber els sous?, Gustau. Encara que, sino has acceptat l'invitacio que mes d'un cop t'han fet de publicar el que cobraba Bel al Consell....O es que no hu saps?

    ResponElimina
  3. aqui estarà millor, es sentirà com a casa

    ResponElimina
  4. Al curriculum que esmentes de Ignasi Vidal, t'has deixat que va ser mossén durant uns quants anys a Tortosa...

    ResponElimina
  5. Escolteu que tots els partits tenen els periodistes incluits eh o es que l'Alcade d'abans de Tortosa, Sr. Sabaté, no tenia una periodista que estava al Diari de Tarragona, per tant, tots al mateix sac, no perque aquest sigui de CiU te que se més dolent que els que son del PSC. No obstant es un perill lliga periodisme en politica, sigui del color que sigui perque un periodiste té que se ante tot imparcial i així no ho siran mai, repeteixo, sigui del color que sigui.

    En sous impresionants mai se es imparcial a pesar que ara sortiran correus defensant-los a tots.

    Tampoc se es imparcial un diari que accepta publicitat institucional perque tard o pronte aixó es te que pagar d'alguna manera o en algun article.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta