12 de desembre del 2007

Tortosa potencia la Fira de la Solidaritat amb més actes i entitats participants

La plaça de l'Ajuntament serà dissabte l'escenari d'una nova edició de la Fira de la Solidaritat Ciutat de Tortosa, dintre del programa d'activitats Jove Elements 2007, que organitza l'àrea de Joventut. En aquest sentit, el regidor Emili Lehmann va presentar ahir el programa d'activitats que es realitzaran durant tot el dia, i que inclourà teatre, música, tallers, contes, conferències, atraccions inflables per als més petits, i també una xocolatada popular feta amb xocolata del comerç just. Lehmann va detallar que enguany participaran un total de 17 entitats i organitzacions no governamentals (ONG) de Tortosa i de la resta de les Terres de l'Ebre, quatre més que l'any passat, amb l'objectiu d'apropar als joves el concepte de solidaritat, tant des del punt de vista local com internacional. De fet, una de les novetats és que cadascuna d'aquestes entitats tindrà una vela individual per realitzar els seus tallers o informar de les seues activitats, mentre que també hi haurà una altra vela col·lectiva, en què al llarg del dia es realitzaran diferents conferències. Una de les més interessants serà la taula rodona sobre el paper de les ONG en la societat actual, que començarà a dos quarts de sis de la tarda. Just una hora després, a l'escenari central, hi haurà un espectacle de titelles que donarà pas a la xocolatada solidària. La cloenda serà a càrrec del grup Djokoto, integrat per músics i ballarins africans.

El Punt (12-Desembre-2007)

2 comentaris:

  1. i per Fi d'any l'ajuntamnet no ha organitzat res?

    Es q a Tortosa els joves per sortir de festa tenim els pub's, pero desprès que? No tenim cap mena de discoteca i la més prop és la Go pero està tancada!

    Jo proposaria de fer una carpa amb Dj's pagant un preu simbòlic!

    És injust per als joves tortosins no tenir cap discoteca ni res!

    Mira amposta www.tosses21.com

    ResponElimina
  2. No se per a que tenim un pabelló firal si fem les fires al mig de la ciutat.Pot se si que está mal aprofitat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta