27 de gener del 2008

El pas de l'Ebresfera per les jornades sobre la Catosfera

Una delegació de Blocaires Ebrencs, amb Carme Pla, Daniel Gil, Jaume Llambrich i Jesús M. Tibau, va participar ahir en les primeres jornades sobre la Catosfera, que se celebraven a Granollers. Al bloc de Tibau, Tens un racó dalt del món, podreu veure una fotografia en què els quatre membres de l'Ebresfera posen, amb altres blocaires, al costat d'un cartell de l'EBREBLOC, la trobada de Blocaires Ebrencs que farem els propers 1 i 2 de febrer a Tortosa i Roquetes. Pel que he pogut comprovar, els nostres representants a la Catosfera han pogut fer una mica de promoció de l'EBREBLOC, cosa que els voldria agrair personalment. Fins i tot Carles Guadian, el moderador de la taula rodona sobre associacions i xarxes territorials, s'ha quedat sorprès en comprovar que havíem anat a les jornades de la Catosfera amb el merchandasing de la nostra Ebresfera. Segons el vídeo que he vist aquest matí, crec que Daniel Gil ho va fer molt bé, i que també va ser molt interessant la contribució de Jaume Llambrich, per resondre els dubtes d'un blocaire que està impulsant una xarxa de blocs a la zona del Penedès. Podeu baixar-vos el vídeo clicant aquí, però per veure'l necessitareu tenir instal·lat el Real Player. També hi ha disponible el vídeo de la taula rodona sobre blocs i literatura, on va intervenir Jesús M. Tibau.
Reedito. Carme Pla ha penjat un fragment del vídeo, amb la intervenció de Daniel Gil.

2 comentaris:

  1. Gustau,
    si, jo també penso que va anar molt bé, i que vam donar una imatge molt positiva de l'Ebresfera i de les Terres de l'Ebre en general. L'anècdota dels bolígrafs és molt curiosa, però penso que se'ns valora més per la feina que estem fent i per com ens estem organitzant. Personalment, durant la intervenció em va passar el mateix de sempre: estava més nerviós (i m'entrebancava més) durant l'exposició... però per contra, durant les preguntes estava més a gust i tranquil... Suposo que al video queda ben reflectit, no? Ah, i segur que vam ser la zona de Catalunya més ben representada, no? Amb dos ponents!!

    ResponElimina
  2. Hola,

    Jo sóc el blocaire del Penedès que està impulsant una xarxa per a totes les comarques d'aquesta futura vegueria, la Penedesfera. Només agraïr novament el suport dels amics de l'Ebresfera cap a aquesta iniciativa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta