13 de febrer del 2008

L'associació de Blocaires Ebrencs ja té 30 socis (+ felicitació a Jordi Jordan)

Tots els blocaires que vau participar a l'EBREBLOC 2008 ja vau veure que hem iniciat una campanya de captació de socis per a la nova associació de Blocaires Ebrencs. Ser soci de Blocaires Ebrencs no costa ni temps ni diners, ja que només heu de tenir un bloc i tenir ganes de formar part de la nova entitat. Ara hem cretat un formulari electrònic per a la inscripció automàtica i gratuïta de nous socis, per facilitar-vos el tràmit. Només cal tindre un bloc a internet, ser de les Terres de l'Ebre o bé parlar dels vostres temes preferits amb una òptica ebrenca, encara que ara ja no visqueu al territori. En aquests moments, a la web de l'Ebresfera ja tenim registrats gairebé 300 blocs ebrencs, i la llista de correu de Blocaires Ebrencs supera les 80 persones inscrites. Però per poder organitzar més activitats i funcionar de forma legal, així com per establir relacions amb les altres entitats i amb les diferents administracions, necessitem ser una associació i anar sumant quants més membres millor. Aquesta tarda hem assolit els primers 30 socis, amb la incorporació de Ramon Also i de Manel de la Vega. En poc temps, podem ser una de les associacions més nombroses, participatives i actives de totes les Terres de l'Ebre, amb gent a totes les ciutats i comarques del territori, fent xarxa i dinamitzant la web 2.0, compartint opinions i coneixements. De fet, la creació de l'associació ens ha permès saber que avui és l'aniversari de Jordi Jordan. Felicitats company!
Recordeu que us podeu inscriure a Blocaires Ebrencs en aquest formulari.

5 comentaris:

  1. he, he, he, jo ja he fet la rèplica al tio sam!
    http://www.basar.cat/?p=300

    ResponElimina
  2. Gustau, t'he enviat la meva inscripció com a soci de blocaires ebrencs. El formulari d'inscripció, però, no té en compte les exigències legals de la Llei de Protecció de dades personals ni de la LLei de la Societat de la informació. Blocaires, si. Pero legals, també.

    ResponElimina
  3. Tens raó, però és una mancança que té aquest formulari que ha habilitat Google.
    Mirarem de solucionar-ho més endavant.
    Ah, i gràcies per inscriure't!

    ResponElimina
  4. Hola Gustau:
    Si necesites ajuda i puc, ja ho saps.

    ResponElimina
  5. Gustau,

    Moltes gràcies. No he pogut contestar abans. Ja sabeu que podeu comptar amb mì quan ho necessiteu.

    Jordi Jordan

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta