30 d’abril del 2008

Tensió a Sant Jaume d'Enveja per la posició de l'Ajuntament sobre la interconnexió

El ple de Sant Jaume d'Enveja va rebutjar dilluns a la nit, amb els vots del PSC, ERC i CiU, la moció que havia presentat la PDDE. El seu portaveu, Hernán Casanova, va lamentar que només el regidor d'ICV, Ramón Navarro, votés a favor de la moció, que rebutjava la interconnexió de xarxes i els transvasaments, i que criticava amb duresa la gestió que la Generalitat ha fet de la sequera. De fet, el ple va aprovar una moció més suau consensuada pel PSC, ERC i CiU, que rebutjava la interconnexió però acceptava la mesura com a solució urgent. «Han volgut nedar i guardar la roba, quan el que calia era mullar-se, sense matisos», va recriminar Casanova, que va acusar l'alcalde de Sant Jaume, Joan Castor Gonell, i els regidors del PSC, ERC i CiU de practicar un «servilisme partidista». «La seua posició és ridícula i trista, ja que Gonell havia estat un activista important de la PDE local, però ara és un traïdor a la causa, que és la defensa del Delta», va lamentar.

El Punt (30-Abril-2008)

20 comentaris:

  1. A Sant Jaume, los polítics tampoc salvaran lo Delta.
    Tots uns venuts!
    Perquè això és lo pes de la porqueria de la cadira.

    ResponElimina
  2. Jo no estic d'acord amb usar la paraula "traïdor" envers ningú. Tal com ha anat tot caldria esborrar-la del vocabulari i de la lluita antitransvasista.

    ResponElimina
  3. Esta sí que és bona, Emigdi,
    tu que ets tan defensor de la llengua i ara vols canviar lo diccionari!
    Traïció (DIEC): Violació de la fidelitat que devem a algú o a alguna cosa.
    Ex: Culpable de traïció envers els seus conciutadans.

    ResponElimina
  4. Emigdi... no sigues monjeta de la caritat.
    No sigue que caigues a l'olla dels rebujos i faces la sopa massa bona.

    ResponElimina
  5. Proposo excomunicar a Emigdi.

    I a Castor, i a Paco Gas, i ..., bé a tothom menos als que digue Manolo.

    ResponElimina
  6. Teniu uns comentaris totalment feixistes, i no és un insult és una descripció. Emigdi no ho intentes més ja veus com mossegen....

    ResponElimina
  7. I no es traicio que la pde no anés a votar a les municipals de tortosa, o us recordo els resultats, aquest de la pde començen a ser una mica totalitaris.

    ResponElimina
  8. Comedianta, ets francament lamentable. Sempre acusant tothom. No seré jo qui diré "traïdor" a ningú després de tot el que ha passat, t'ho repeteixo, encara que parlar amb tu és totalment inútil, ja que estàs obsessionada. Quant al que em diu "mongeta",sóc agnòstic, però sembla que tothom té dret a faltar al respecte. No puc caure en cap rebuig, que no tinc cap càrrec ni crec que el tingui mai. Em guanyo la vida d'autònom, i mai no he guanyat un ral en política ni en activitats culturals, i ara en porto moltes entre mans.
    Salut i aigua, i menys mala "baba" d'alguns i algunes! (no hi ha remei)

    ResponElimina
  9. Emigdi,
    És que ets un incomprés, sÍ SINYOR.
    Tothom te falta al respecte, sense motiu, en canvi tu l'únic que fas és constatr la realitat quan me dius que estic obsessionada i que soc lamentable.
    I total, tan sols pel fet de defensar al teu estimat partit al que incomprensiblement l'han tractat de traïdor al territori.
    És que no n'hi ha dret!
    Los intelectuals com tu, hauríne d'estar per damunt del bé i del mal i no barrejar-se amb tota esta xusma...

    ResponElimina
  10. Mira Comedianta, ets autènticament lamentable. No saps de què parles quan comentes els meus lligams polítics. T'asseguro que no en tens ni idea. Tu deus tenir somnis eròtics amb ERC, perquè la teua obsessió és malaltissa. La sort que varen tenir quan te'n vas anar, ja que si t'havien d'aguantar a dins...plegarien tots i totes per no fer-ho. Sobre l'adjectiu "intel·lectual", només l'has usat tu en referència a la meua persona, i de manera despectiva. Sort que la teua influència política és mínima. I no em poso amb el teu partit, ja que per a mi qualsevol força independentista és vàlida. L'error del RC és tenir-te a tu entre les seues files. I quan uses la paraula "traïdor" o "traïció" dones una imatge d'estalinista a morir. Si la lluita antitransvasista ha de passar per tu, anem ben arreglats. Ha d'haver de tot al món!

    ResponElimina
  11. Si vas ser tu qui va publicar que et tornaves a fer d'esquerra perquè últimament no guanyaves cap premi literari.

    ResponElimina
  12. Comedianta,

    estas fatal tia!! com pot dir això de l'Emigdi? has llegit la seva obra? ell no necessita ser de cap partit per guanyar premis literaris i del que sigui!!

    així no guanyaràs cap vot, ni per a tu ni per al teu partit!

    des de que vas presentar-te a les municipals que t'he anat seguint, però amb els teus últims comentaris ha n'he tingut prou!

    que tinguis sort!

    ResponElimina
  13. Comedianta, lamentable i calumniadora. Amb el que costa realitzar estudis literaris, i tu lliurement podent calumniar i frivolitzar. Et torno a repetir que no en tens ni idea de la meua vinculació política, i el teu comentari és senzillament "fastigós". Sento Gustau haver d'usar aquesta expressió. Per a tu tots són corruptes. Porto una intensa feina literària, en molts àmbits, i sense rebre res a canvi, ja que afortunadament em guanyo bé la vida laboralment. I tu, lliurement, pots calumniar!!! Ets tan faltona que tu mateixa et desacredites.

    ResponElimina
  14. He entrat a llegir els comentaris i em cau la cara de vergonya. Emigdi -a qui personalment no conec però sí que llegeixo- no es mereix ser tractat d'aquesta manera. El tinc per una persona honesta i que sempre ha estat un ferm defensor de les millors causes. El mal de les Terres de l'Ebre és que en som pocs i per això ens menystenen. Hem de posar seny i procurar sumar, perquè no ens podem permetre tants d'enfrontaments interns. En aquests moments, per a ser forts, cal cercar tot allò que ens uneix i no entestar-nos en aprofundir les diferències.

    ResponElimina
  15. comedianta, el teu comentari de les 4:22, si no el pots demostrar, vols dir que no l'hauries de suprimir, tu mateixa?

    ResponElimina
  16. No vos posesseu tan nerviosos.
    Si no vas ser tu qui ho va dir, pos mira xiquet la memèria m'ha jugat una mala passada. Va digué ser algú altre.
    A mi me sonava que havies dit que havies tornat a esquerra, però si no ho vas dir...
    Ara, calumniar i insultar no he sigut jo la primera que ho ha fet. Los teus comentaris no uneixen, més aviat desuneixen.

    ResponElimina
  17. Com canvien les coses, segons del partit que sigues! Los de Sant Jaume haurien de recordar de quin tipo és la terra que xafen.
    Senyors polítics, tot i que hi ha crisi econòmica, hi ha altres maneres de guanyar-se la vida, podeu presentar-vos a unes opos, o anar a una ETT, o estudiar una mica, etc. Ara bé, si vos decidiu per la política, una mica, ni que sigue una miqueta aixins, de dignitat no us aniria malament. MISERABLES

    ResponElimina
  18. Comedianta ets lamentable. Els meus comentaris van sempre cap a la unitat de les forces catalanistes, és una dèria personal. El teu comentari de les 4.22 és senzillament fastigós. No hi ha cap altre escriptor de les Terres de l'Ebre que l'hagués pogut dir. Sobre els meus lligams polítics, estàs pixant fora de test. Jo no t'he calumniat mai, tu ho has fet avui i amb la teua mala baba característica.

    ResponElimina
  19. Distingits estetes i literats: no sé si vos heu fixat en lo títol del post. Ho dic perquè estes picabaralles tan agres entre un i altre no hi tenen res a vore, i segur que podeu trobar un lloc millor per a tirar-vos los mobles pel cap. Per part meua només vull afegir això: No als tranvasament!!

    ResponElimina
  20. Perdona que m'hi posse, Emigdi ( com t'he he dit al teu bloc, em va la marxa), Comedianta, acabaras pitjor que Pajares, acceptes que t'has pogut equivocar, pero no esborres el comentari ( "calumnia que algo queda")i per acabar d'adobar-ho insisteixes qui si ha tornat o no a Esquerrra. Pero no veus que l'important -penso jo- es el que has dit de que hi torna per a conseguir algun premi literari?
    No t'enteres de res, pero es que de res de res.
    Aixo no pot ser normal

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta