22 de juliol del 2008

Segon tractament del Code contra les larves dels mosquits del Delta

El Consorci de Serveis Agroambientals del Baix Ebre i Montsià (Code) farà, a partir d'avui i fins diumenge, el segon tractament dirigit a les larves dels mosquits, als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del delta de l'Ebre. Amb tot, si el temps no és favorable, el tractament encara es podria perllongar fins a la setmana que ve. En aquest sentit, aquest segon tractament s'inclou en la campanya del 2008, que encara en preveu un tercer abans de mitjan setembre. Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla, Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, i després passaran a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, els Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja i Sant Carles de la Ràpita.

El Punt (22-Juliol-2008)

3 comentaris:

  1. Yo no quiero que me coja el tigre, que me coja el tigre... (cancion)

    ResponElimina
  2. Tu lo que quieres es que te coja el tigre...que te coja el tigre!!
    (continuació de la cançó!)

    ResponElimina
  3. L’informe de seguiment del mosquit tigre constata que es troba en 55 municipis catalans. Els altres tigres son com gatets...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta