24 de juliol del 2008

Tot a punt a Tortosa per començar avui la XIII Festa del Renaixement

La cerimònia inaugural, l'obertura del Portal del Romeu i el pregó, que enguany pronunciarà el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, obriran aquest vespre la XIII Festa del Renaixement de Tortosa. Així, a Tortosa ja està tot a punt per a quatre jornades de recreació històrica que faran retornar la ciutat a l'esplendor del segle XVI. De fet, la plaça de l'Ajuntament va ser dimarts a la nit l'escenari de l'assaig general de la cerimònia inaugural, que enguany introduirà alguns canvis. «La inauguració conserva la base del guió perquè hi ha determinades escenes que són fixes, però també hi haurà tocs amagats que sorprendran més d'un», va anunciar el nou director de la Festa del Renaixement, Domingo Tomàs. D'altra banda, l'Ajuntament també activarà avui el pla especial de seguretat i trànsit, que restringeix la circulació de vehicles al nucli antic. Com a contrapartida, s'han habilitat nou zones de pàrquing, amb 2.000 places al Carrefour, la plaça del Bimil·lenari, el camí del Mig, el passeig de Ribera, la plaça de l'Auditori, el passeig de les Bicicletes, l'avinguda Diputació i el pavelló firal de Remolins.

1 comentari:

  1. El capital humà sempre ha estat el motor de qualsevol empresa. Aquesta i les anteriors festes del Renaixement ens hem posat el llistó molt alt com a societat, i sempre s’han complert els objectius. Aquí no valen ni ajuntaments ni partits politics, ni ideologies..Es ja un moviment social. Felicitats a tothom !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta