24 de setembre del 2008

Ascó implanta una xarxa Wi-Fi que donarà cobertura a tot el municipi

L'Ajuntament d'Ascó està implantant una xarxa Wi-Fi que donarà cobertura d'internet sense fils a tot el municipi. Segons fonts municipals, l'obra estarà enllestida abans de la primera quinzena d'octubre, i un cop acabada la instal·lació l'Ajuntament estudiarà quina és la fórmula més avantatjosa per facilitar l'accés a internet a tots els veïns. Així, els tècnics de l'Ajuntament encara treballen per enllestir el cablejat elèctric que ha d'alimentar la nova xarxa sense fils, que podrà tenir moltes aplicacions. De fet, la xarxa Wi-Fi servirà perquè empreses i particulars puguin accedir a internet sense cap tipus de limitació, amb una velocitat mínima d'un megabit per segon, així com per millorar els actuals sistemes de comunicació de l'Ajuntament. Les obres tenen un pressupost de 100.000 euros, que aporten l'Ajuntament i la Generalitat. Un cop enllestits els treballs de la línia elèctrica, l'empresa Eurona, adjudicatària del projecte, instal·larà els 36 punts d'accés que han de garantir la cobertura a totes les llars, al polígon industrial i a l'entorn del camp de futbol.

El Punt (24-Setembre-2008)

1 comentari:

  1. Una bona iniciativa però de dubtosa legalitat o alegalitat al entrar amb competència directa amb els operadors establerts. S’haurien de conèixer mes detalls....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta