16 d’octubre del 2008

Roig acusa l'Estat de malbaratar recursos amb projectes «absurds que ningú vol» al Delta

El senador per Tarragona de CiU, Joan Maria Roig, ha denunciat davant la ministra de Medi Ambient, Rural i Marí, Elena Espinosa, que «només» es destinin 46 milions d'euros per lluitar contra la regressió del Delta al pressupost del 2009. Amb motiu de la sessió de control de dimarts al Senat, Roig va assenyalar que enguany només s'han executat cinc dels 100 milions pressupostats pel 2008. Així, el senador ampostí va preguntar per què desapareixen les partides destinades al pla integral del Delta i per què els projectes «s'eternitzen». En aquest sentit, Roig va demanar a Espinosa que l'Estat deixi de «malbaratar recursos públics, amb projectes absurds que no vol ningú per al delta de l'Ebre». En canvi, el convergent va instar la ministra a afrontar els problemes del Delta «amb valentia, sense complexos, amb solucions pràctiques», i amb diàleg amb el territori. Per la seua banda, Espinosa va anunciar que les obres del pla integral del Delta es faran paral·lelament a la redacció del futur pla hidrològic de la conca de l'Ebre, que ha d'aprovar-se abans del 22 de desembre del 2009.

El Punt (16-Octubre-2008)

1 comentari:

  1. Es lo que sempre fan los qui governen i lo que critiquen los que estan a l'oposició, mentrestant la gent no te opcio de prendre les decisions que li afecten... i si tinguessem opció ho sabríem fer?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta