19 d’octubre del 2009

Funeral de la veïna de Tortosa que va morir en l'incendi de dissabte a la nit


En pocs minuts ha de començar l'enterrament de Maria del Carmen Rocha Aguilar, la dona de 72 anys que la matinada de dissabte a diumenge va morir a causa de l'incendi del seu domicili, al centre de Tortosa. El foc es va declarar poc abans de la una de la matinada, i va afectar l'interior del quart pis de l'edifici del número 4 de la plaça Agustí Querol, de la plaça Agustí Querol, fins on es van desplaçar quatre dotacions dels bombers. Els veïns van ser desallotjats, i les tasques d'extinció de l'incendi van obligar la policia local a tallar el trànsit a l'avinguda de la Generalitat i al pont de l'Estat. Els efectius van treballar unes dues hores per extingir l'incendi, i un cop sufocades les flames van trobar el cos de la dona va ser trobat en l'últim tram d'escales de l'edifici, que connecta la quarta planta amb la porta d'accés al terrat. En aquest sentit, la dona hauria mort per asfíxia. Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes de l'incendi. Els veïns desallotjats ja han pogut tornar a casa seua, en comprovar els tècnics municipals que l'estructura de l'edifici no s'havia vist afectada per l'incendi. De fet, avui han començat també les tasques de neteja a l'habitatge del sinistre.

+Més informació a El Punt:
-Mor una veïna de Tortosa de 72 anys en un incendi en el pis on vivia

-Per veure la notícia a TV3, cliqueu aquí.

6 comentaris:

  1. Es casual que aquest incendi coincideixi amb el primer fred de la tardor...

    ResponElimina
  2. casual o causal?....

    ResponElimina
  3. ...i que sigue una persona gran

    ResponElimina
  4. En tot cas, aquestes dades que apunteu ens haurien de fer pensar en la realitat de molts ancians que viuen sols al nucli antic de Tortosa, i en quines condicions es troben molts dels seus habitatges.

    ResponElimina
  5. si us plau,ni primer fred,ni causal,ni persona gran,ni ancians,la Carmen era una persona que malgrat l'edad i la vida tant injusta...tots saben de qui va ser mare,era una persona activa,tenia un un treball dur,era "amortajadora" al tanatori,la seva mort,per lo que se,va ser accidental,a unes escales estretes,que les coneixo per que alli va viure un amic fa anys,ni el mes joves es lliura d'una mort segura.

    ResponElimina
  6. Un apunt. La senyora va ser trobada durant les tasques d'extinció i no després. Malauradament no si va poder fer res al respecte. sniff.....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta