26 d’octubre del 2009

Un cotxe accidentat a les obres del carrer Llarg de Sant Vicent de Tortosa


Els veïns del barri tortosí de Ferreries es van despertar diumenge amb aquesta imatge curiosa. La nit anterior, un conductor no havia tingut en compte que el carrer Llarg de Sant Vicent està tancat al trànsit per les obres, i baixant el pont de l'Estat va saltar-se les tanques i va caure pel desnivell, quedant-se una roda del cotxe al forat de la claveguera. Per molt que hagués volgut, el conductor no va poder traure el cotxe, ja que la policia va decidir immobilitzar el vehicle, com podeu veure en les altres imatges. D'acord que potser les obres no estan gaire ben senyalitzades, i que ja fa dies que el carrer està tallat per obres. A més, una mala nit la pot tenir qualsevol... Però també és veritat que a la ciutat hi ha molt de fitipaldi suelto.

7 comentaris:

  1. Era previsible. Una tanca taronja de plàstic a fosques i que te tela trobes al girar la curva.... molts dies s´ha tardat a haver un incident. Ara ja s´ha senyalitzat BÉ.

    ResponElimina
  2. Escolteu,l'Alvaro pobriso,venia de fer hores extres al Lakinoa,no es lo que descorxa les ampolles?

    ResponElimina
  3. No se exactament, les circumstancies de l’accident, com per exemple podria ser que anés com un fitipaldi, anés contentet,… però lo que si es veritat es que al voltant de la 1 de la matinada, la Avg. Colon estava completament a les fosques i que les tanques grogues de la foto les van col•locar després de l’accident. Antes nomès estava una xarxa roja que podeu veure a la foto situada uns tres metres cap andins.
    Jo mateix sóc de Tortosa i ser que s’estan fen obres, però a la una de la matinada venia de l’altra part de pont i quant estava a escassos metres d’aquest carrer hem va fer la sensació que el carrer estès obert al trànsit, ja que no estaven les balles grogues i la tela roja estava uns 3 o 4 metres a l’interior. Fins al punt que vaig reduir la velocitat per veure si estava obert al transit. Amés com que està esfaltat un tros i inclús es veu senyalitzat el pas de peatons, algú que no sigui d’aquí o faci unes tres setmanes que no passa es pensara que el carrer està obert.

    ResponElimina
  4. En honor a la veritat:
    Perquè no van posar abans els llums i les tanques que ara si que estan?.
    Baixant pel pont, a la cantonada, hi ha un senyal de prohibit girar a la dreta.

    ResponElimina
  5. Jo vaig veure l'accident i he de dir que, com se diu per aquí dalt, si no sabies que es feien obres et trobaves el merder al girar la corba sense temps de reacció, ja que, les obres no estaven senyalitzades ni amb llums ni tanques. També corroboro que l'avinguda estava a les fosques i no es veia un borrall.

    ResponElimina
  6. Xeics a quina velocitat agafeu les corbes de 90 graus ?

    ResponElimina
  7. Pregunta: perqué li han posat un "zepo"?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta