9 de desembre del 2009

Chano Domínguez aprofitarà el festival Músiques de Nadal per enregistrar el disc 'Live in Tortosa'


El pianista andalús Chano Domínguez és la principal estrella convidada al festival Músiques de Nadal, que organitzen l'Ajuntament de Tortosa i la promotora cultural Túbal des del 19 de desembre fins al 4 de gener. Domínguez actuarà el diumenge, 27 de desembre, a les 20.30 hores al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa, tot formant un duet amb el saxofonista Ernesto Aurignac. El concert es titularà Live in Tortosa, i servirà per enregistrar un disc que portarà el mateix nom. Així ho ha anunciat aquest matí el regidor de Cultura, Joan Caballol, durant la presentació d'una nova edició del Músiques de Nadal. Chano Domínguez va ser l'únic músic espanyol en la pel·lícula que Fernando Trueba va dedicar al jazz llatí, Calle 54, i ha centrat la seua carrera en fusionar el jazz amb el flamenc. De fet, Chano Domínguez ha actuat sovint al costat d'altres artistes com Tomatito, Martirio o Enrique Morente. El seu acompanyant al concert de Tortosa serà Aurignac, un jove músic malagueny que tothom ha destacat com una de les noves promeses del jazz europeu. «Serà un disc molt especial, ja que poques vegades s'enregistra un disc de jazz en viu, i el directe sempre és més màgic que un enregistrament d'estudi, amb cabines i auriculars per a cada músic", ha afirmat Aurignac en declaracions al diari Sur. Segons ha afegit, els dos músics estan treballat i escrivint temes propis per al concert de Tortosa, però també arranjant 'standards' de jazz, i per tant serà un "concert dinàmic", que vol fer gaudir el públic. El preu de les entrades per assistir a l'enregistrament de Live in Tortosa serà de 10 euros.

+El tema al diari El Punt:
-Chano Domínguez i Ernesto Aurignac enregistraran un concert a Tortosa



  +Més informació:
-El malagueño Ernesto Aurignac graba un disco con Chano Domínguez (Diario Sur)

5 comentaris:

  1. I'm Sorry,Life (vida) o Live (En viu) ????

    ResponElimina
  2. Evidentment, "Live in Tortosa". Gràcies per la correcció!

    ResponElimina
  3. i es que "Life in Tortosa" !! Affirma qe hi ha vida a Tortosa és una mica agosorat, no, Gustau?

    ResponElimina
  4. "Life in Tortosa" seria una serie de TV,on el protagoniste torna als temps mes foscos de la ciutat,(ara son grissos)mentres sona a la radio (Radio Tortosa,la d'Odena)un tema de Camilo Sesto.Llastima que a TVDidac l'agafe el apagon...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta