12 de febrer del 2010

La PDE rep el secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, que es compromet a fixar un cabal ecològic

La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha rebut aquest matí, durant la seua visita a Sant Jaume d'Enveja, el secretari d'Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu. L'alt càrrec del Ministeri de Medi Ambient ha assegurat que es buscarà "el màxim consens" per definir un cabal ecològic en el nou pla hidrològic de la Conca de l'Ebre, com demana la PDE. El portaveu de la plataforma, Manolo Tomàs, ha pogut intercanviar unes paraules amb el secretari d'Estat. Després, Puxeu ha desmentit que s'haja pactat un repartiment de l'aigua per als nous regadius, tot assegurant que "ja no hi haurà ni més demandes urbanes, ni més concessions". El Secretari d'Estat era al Delta per visitar les obres de restauració ambiental de la ribera de l'Ebre als termes d'Amposta i Sant Jaume d'Enveja, així com l'inici de les obres de la nova depuradora de Sant Jaume, dos projectes que sumen una inversió superior als 18,5 milions d'euros. Aquesta tarda, Puxeu també té previst visitar els treballs previs a la descontaminació del pantà de Flix.Foto i vídeo: Lluís Comí

1 comentari:

  1. Un cabal ecològic que no es pensa quantificar, si mes no fixar uns criteris molt generals que no s’haurien d’admetre d’entrada com a concloents.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta