24 d’octubre del 2010

Paüls i Bot rebran vehicles Nissan adjudicats per Governació

Bot, a la Terra Alta, i Paüls, al Baix Ebre, són els únics ajuntaments de la demarcació de les Terres de l'Ebre que tindran els nous vehicles Pick Up de Nissan amb què el Departament de Governació i Administracions Públiques vol ajudar els municipis de menys de 5.000 habitants. Els vehicles estan destinats a tasques i serveis municipals. Enguany, Governació ha invertit un total de 3,1 milions d'euros per a l'adquisició de quatre tipologies de vehicles de diverses marques. De fet, en la seua sol·licitud, els municipis podien escollir quina tipologia de vehicle prioritzaven. En el cas de Nissan, d’un pressupost total de 976.742 euros, Governació aportarà 826.742 euros per a l’adquisició de 56 vehicles Pick Up del model NP300. El cost de cada vehicle és de 17.442 euros. L’import de l’ajut final per a cada municipi seleccionat depèn del tram de població: 90% de subvenció del cost per als municipis de fins a 500 habitants; 85%, de 501 a 1.000 habitants; 80%, de 1.001 a 2.000 habitants; i 70%, de 2.001 a 5.000 habitants. El model Pick Up NP 300 de Nissan que es lliura als 56 municipis seleccionats enguany a tot Catalunya té un motor 2.5 DDTI de 133cv i capacitat per a 3 o 5 places. Està equipat amb aire condicionat i disposa d’una zona de càrrega de 2.235 mm de llarg per 1.465 mm d’ample. Així, a més del vehicle Pick Up de Nissan, Governació ha adquirit vehicles elèctrics intercanviables, vehicles escombradora i vehicles polivalents d’altres marques. Els criteris de valoració de les sol·licituds que han fet des dels municipis es basen en la necessitat justificada de disposar d’un vehicle d’aquestes característiques, en els quilòmetres de xarxa viària local i urbana, en els nuclis de població i en la situació econòmica de l’ajuntament.

Foto: Generalitat de Catalunya

3 comentaris:

  1. Això sembla UN, DOS, TRES, que també regalaven cotxes,

    Lo proper serà un apartament en Torrevieja (Alicante)

    Pot ser els deuen fer falta aquests vehícles més que altres coses al municipi, però a mi este tipo de coses, fetes com les fan, amb el bombo i platillo que els donen, me sembla molt poc seriós.

    ResponElimina
  2. La noticia diu:
    "en la seua sol·licitud, els municipis podien escollir quina tipologia de vehicle prioritzaven"
    I:
    ""Els criteris de valoració de les sol·licituds que han fet des dels municipis es basen en la necessitat justificada de disposar d’un vehicle d’aquestes característiques, en els quilòmetres de xarxa viària local i urbana, en els nuclis de població i en la situació econòmica de l’ajuntament".
    No entenc la critica, a no ser, la critica per la critica.

    Els fons del FEIL molts els han criticat perquè servien per fer voreres, pavellons...i no creaven riquesa.
    "Ti pongas, como ti pongas", clatellada.

    ResponElimina
  3. “ Els vehicles estan destinats a tasques i serveis municipals” A mi em sembla molt be, però opino que donat el cost d’uns vehicles d’aquestes característiques, s’hauria d’especificar i justificar una mica mes la seva estricta funció, i no serveixin per portar els xiquets al cole...Es de suposar que aixi s'haurá fet.No sigui que amparats en el “ande o no ande, caballo grande”, a novembre 2011 la Generalitat posi en circulació mes bons per eixugar dèficits .

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta