2 de febrer del 2011

El govern de Tortosa, sobre rodes


CiU i ERC encaren la recta final del mandat a Tortosa amb el convenciment que seran el primer govern municipal que completa els quatre anys sense canvis en el cartipàs. El govern tortosí ha anat sobre rodes i l'escena que s'ha viscut aquest matí a la plaça d'Espanya és tota una metàfora del que ha estat el mandat per al tàndem format per Ferran Bel i Ricard Forés. L'alcalde i el tinent d'alcalde de Turisme han presentat les noves rutes turístiques amb segway per Tortosa, que entraran en funcionament a partir de l'1 de març de la mà de l'empresa Beniemocions. El segway és un vehicle de transport personal de dues rodes, molt senzill de conduir, que els tortosins ja van poder veure durant l'Expoebre de l'any passat, i que a l'estiu va ser tot un èxit a Benifallet. A Tortosa, hi haurà recorreguts pel centre i pel nucli històric, pel call jueu de Remolins, pel castell de la Suda, per les Avançades de Sant Joan, pel parc municipal, i per qualsevol altre indret que sol·liciti l'usuari. Les excursions es faran en grup i amb un guia, que serà l'encarregat també de fer les explicacions en les aturades als principals punts d'interès del recorregut. Les rutes tindran un preu d'entre 15 i 30 euros. L'Ajuntament ajudarà a difondre aquesta iniciativa a través del web i mitjançant els hotels i altres serveis turístics de la ciutat. A més, les visites amb segway s'incorporaran a la targeta turística Tortosa Card.

Foto: Ajuntament de Tortosa

6 comentaris:

  1. Tandem ???

    Més be han paregut aquests anys amo i criat...

    ResponElimina
  2. Suposo que no esta pensat per als autocars que venen del l'Inserso. Ja us asseguro ara que tindrem un disgust, en l'invent. Algú se li posarà en marxa mentre estarà escoltant al guia.

    ResponElimina
  3. Ho trovo una mica cutrillo d'entrada,pero mai se sap.

    ResponElimina
  4. Podrieu dir que passa el rodillo o l'apisonadora, com en lo de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament,que amenaça als representants sindicals, els fa signar un manifest de vergonya, un alcalde que obliga als representants sindicals que negocien sense informar ni consultar res altres treballadors de l'ajuntament, augmentant el sou en vora 10.000€ alguns representants sindicals per afavorir el si... Trobeu que això no es anar passant lo rodillo? I lo més gros és que només he sentit al representant d'Iniciativa queixar-se de la situació, on és la resta de l'oposició, on són els treballadors de l'ajuntament?, ah! i la granera on és... tal vegada a Barcelona?

    ResponElimina
  5. Et refereixes a Cinto? Continua per aquí però amb menys vehemència.
    Per altra part, efectivament, tot el tema dels treballadors de l'Ajuntament -laborals o no- s'ha portat de manera vergonyant. Sembla que s'hagi de demanar perdo per informar, per una banda, o perquè se sàpiga públicament el que passa. Sense tenir present que la cosa hauria de ser doblement pública, per una banda perquè ho paguem tots i per l'altra perquè si una de les parts li dona la gana de fer-ho públic, en te tot el dret i PUNT.

    ResponElimina
  6. No se, no se, l'inventor d'aquests aparells es va matar conduint un...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta