12 de maig del 2011

CiU i el PSC mesuren les forces al barri de Ferreries


Ferran Bel presumeix de nou complex d'aigua i avança les seues propostes en esports · El candidat a la reelecció vol que Tortosa siga destinació turística esportiva ·

L'alcalde de Tortosa i candidat de CiU a la reelecció, Ferran Bel, i l'alcaldable del PSC, Joan Sabaté, han intensificat aquests dies els seus actes electorals al barri de Ferreries. Dimarts a la tarda van coincidir-hi fent el porta a porta, i ahir van centrar-hi les seues propostes electorals. Els dos candidats saben que el resultat a Ferreries és molt important en unes eleccions municipals, com ja va quedar demostrat en els comicis del 2007, quan CiU es va imposar en un barri abans considerat feu del PSC.

Ahir al matí, Bel va aprofitar que s'enderrocava el mur de l'estadi, en el marc de les obres de les noves piscines, per presumir de complex d'aigües, i sobretot per explicar les seues propostes en esports. Segons el candidat convergent, treballaran per aconseguir que Tortosa siga declarada per la Generalitat destinació turística esportiva. De fet, va explicar que tant l'esport com el turisme són dos dels eixos del programa de CiU. Així, entre les seues disset propostes esportives hi ha un centre de BBT al complex ciclista de Vinallop, cursos d'iniciació a la vela en el camp de regates de Campredó, o un circuit de radiocontrol al polígon Catalunya Sud.

Publicat a El Punt


Imatge: CiU de Tortosa

8 comentaris:

  1. Pos ja em perdonareu però ho he de dir, quan es va prendre l'imatge de la noticia, el Sr. Bel va fer unes declaracions ( suposo que Gustau n'és testimoni ) on el candidat convergent va fer gala de la seva ja acreditada prepotència i xuleria. Amb fulletons a la mà de la resta de candidatures, va tornar, encara que ell insisteix en que no, a menystenir-los a tots: "nomes cal que compareu els candidats" amb la llista seva, clar. Però quan és va esplaiar amb força, ganes i NERVIOSISME, va ser amb el fulletó del PSC, de manera absolutament despectiva va dir "aquest pamflet" i feia burla del programa per inexistent.
    No sé sí els nervis eren conseqüència de la presentació precisament del programa del PSC la tarde anterior a la Cambra de comerç, però continuant amb allò d'"enseñar al que no sabe" que ja he practicat aquesta tarde...

    programa

    Insisteixo, el veig -innecessàriament- nerviós.

    ResponElimina
  2. Val a dir que el "fulletó" de Convergència és mes xulo que els dels altres en diferència!!! Mes que un fulletó és un multifolletó.......

    Com se nota on hi ha pela!!!! (o euros avui)

    La ajuntament deu estar pelat però els convergents han tirat la casa per la finestra en los "prospecte"

    ResponElimina
  3. Blogger ha tingut aquest divendres una avaria general que ens ha esborrat els apunts de dijous i, per tant, també els comentaris que alguns de vosaltres havíeu fet. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina
  4. Veig que en aquest cas l'apunt no s'ha esborrat i sí els comentaris..... també datat el dijous.
    Tot deu ser cosa de divendres 13, segur.

    ResponElimina
  5. No, s'havien esborrat articles i també els comentaris. Però he pogut recuperar i tornar a penjar els articles gràcies a una còpia que Blogger m'envia automàticament al correu. Les dates han estat retocades després, perquè els apunts surtin publicats com si fossin d'ahir.

    ResponElimina
  6. T'ho he dit per a que em pugessis dir: " m'agrada que em facis esta pregunta". je je je .

    Parlant de fenòmens estranys, ahir, dia en que es va acordar aturar la campanya electoral en mostra de condol pel terratrèmol de Llorca, va hi haure un partit que es va saltar el pacte i va fer el porta a porta. " Como si na " . Aquí ho deixo.

    ResponElimina
  7. Ximo te raó, però nosaltres (ERC) no entrarem en polèmiques. Ells mateixos es "retraten" !!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta