16 de juny del 2011

Els tres edificis municipals que més llum gasten a Tortosa


La biblioteca municipal Marcel·lí Domingo, l’edifici consistorial i el pavelló firal de Remolins són els edificis públics de titularitat municipal que més electricitat consumeixen a Tortosa. Així ho indica el plec de condicions del nou contracte de subministrament d’energia elèctrica per a l’enllumenat públic i els semàfors de la ciutat, que l’Ajuntament de Tortosa acaba de traure a concurs. Amb tot, aquest nou contracte, que s’està tramitant per la via d’urgència, no s’ha de confondre amb la proposta d’externalitzar la renovació, la gestió i el manteniment de tot l’enllumenat públic, i que Ferran Bel va anunciar en campanya electoral.

El nou contracte tindrà una durada d’un any, prorrogable per un any més. El valor estimat del contracte és d’1,8 milions, tot i que el pressupost base de la licitació és d’un milió d’euros. Totes les empreses interessades en l’adjudicació del contracte tenen fins al proper 4 de juliol per presentar les seues ofertes. En aquesta línia, el contracte de subministrament d’energia elèctrica en baixa tensió inclou els edificis, l’enllumenat exterior i els semàfors de titularitat municipal, excepte les instal·lacions de les EMD de Jesús, Bítem i Campredó.

D’altra banda, cada any, Tortosa destina uns 900.000 euros a pagar la factura de fanals i semàfors. En aquest sentit, amb l’externalització i la renovació que vol impulsar el govern de Ferran Bel, la factura es podria reduir fins a un 10%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta