20 de juliol del 2011

Salvador Pallejà, nou director mèdic de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa

El reusenc Salvador Pallejà Sedó s'ha incorporat a l'Institut Català de la Salut (ICS) com a director mèdic i de centre de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. En els darrers tres anys, el doctor Pallejà ha estat el director assistencial del Pius Hospital de Valls. Anteriorment, entre els anys 2005 i 2008, havia exercit com a director de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i director d'Integració de la Informació, Gestió del Coneixement i Documentació del Grup Sagessa. Pallejà substitueix en el càrrec a Gaspar Masdeu, que fins ara dirigia el centre hospitalari de referència a les Terres de l'Ebre.

El nou director mèdic de l'hospital Verge de la Cinta és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) i especialista en Documentació Mèdica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu. També té l’especialitat d’Economia de la Salut i dels Serveis Sanitaris per la Universitat Rovira i Virgili (URV). A més, l’any 2010, va ser professor del Màster en Gerència d’Entitats Proveïdores de Serveis de Salut (MaGES) de la URV. Anteriorment a la seua trajectòria professional al Camp de Tarragona, havia desenvolupat tasques directives a l’Hospital Son Llàtzer de Palma de Mallorca i en el sector sanitari privat a Mèxic i a Barcelona.

Imatge ICS Camp de Tarragona-Terres de l’Ebre

1 comentari:

  1. Un altre genet de l'apocalipsi sanitari a les nostres terres?un altre portador de tisorades?mmm....molta privada porta a esquenes...ja vorem com acaba això!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta