6 de setembre del 2011

L'Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa s'endú el premi 'Dona'm la mà'


L'Agrupació de Confraries de Setmana Santa de Tortosa ha guanyat la dotzena edició del Premi Dóna'm la Mà, que atorga anualment l'Associació Mossèn Ovidi Tobias en el marc de les festes majors de la Cinta. El president de l'entitat, Josep Borrell, ha recollit el guardó de mans del Bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, que ha estat acompanyat per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i pel president de l'Associació Mossèn Ovidi Tobias, José Luís Arín, en un acte que un any més s'ha celebrat a l'Espai Sant Domènec, i que ha estat seguit per un públic força nombrós. El jurat del premi ha resolt atorgar-lo aquest any a l'Agrupació de Confraries després de valorar les 47 candidatures en què s'han agrupat les propostes que havien fet arribat els ciutadans. En aquest sentit, ambé s'ha fet una menció especial al Voluntariat de Creu Roja.

El president de l'Agrupació de Confraries, Josep Borrell, ha agraït el premi i ha expressat la seua voluntat de continuar mantenint la tradició i fer que la Setmana Santa de Tortosa, "una de les millors de Catalunya", siga cada vegada més gran. De fet, el guardó arriba l'any en què Tortosa ha estrenat el Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, un equipament que ha posat en marxa l'Ajuntament de Tortosa i que gestiona l'Agrupació, a l'antiga església de Sant Antoni del carrer Montcada. Pel que fa a la menció especial, el president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha dirigit unes paraules al públic present per destacar el treball que fan els joves de l'entitat, "un servei que presten sense esperar res a canvi".

 Per la seua banda, Bel ha recordat el doble objectiu del Premi Dóna'm la Mà: d'una banda reconèixer la feina desinteressada de persones o entitats vers els altres, i de l'altra, retre homenatge a la figura de Mossèn Ovidi Tobias, pels valors que representa. Així, Bel ha felicitat l'entitat guanyadora del premi, a qui ha encoratjat davant dels reptes que té per endavant, i també a la Creu Roja. Finalment, el president de l'Associació Mossèn Ovidi Tobias, José Luís Arín, i el Bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, han fet un repàs a la història del premi i han evocat la figura de Mossèn Ovidi Tobias.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta