31 de gener del 2012

ERC dóna suport als veïns de Jesús i demana sis sortidors més a la part alta del poble

ERC de Tortosa ha donat aquest dimarts el seu suport als veïns de Jesús que reclamen que no se'ls cobre el rebut de l'aigua d'aquest trimestre a preu d'aigua potable. A banda, el portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Josep Felip Monclús, ha lamentat la "manca de celeritat" a l'hora de donar solucions per part del consistori, i ha reclamat la instal·lació de sis nous sortidors d'aigua potable i gratuïta a la zona alta de l'EMD de Jesús.

A través d'un comunicat, Monclús ha volgut expressar la seua solidaritat amb els afectats per la presència de sorra en l'aigua potable de l'EMD de Jesús. Per Monclús, aquesta situació "posa en evidència errors importants en la planificació de la gestió de l’aigua de Tortosa". Així, el regidor republicà ha reconegut els grans esforços fets en la millora de la xarxa de distribució de l’aigua els darrers anys, però ha apuntat que "el fet que s’hagi prioritzat la distribució abans que l’abastament de l’aigua en alta ha ajudat a provocar aquesta situació". En aquest sentit, com també han fet aquest dimarts els portaveus del PSC i d'Iniciativa, Monclús ha recordat la manca d’una interconnexió de xarxes d’aigua entre el barri de Ferreries i l’EMD de Jesús, una obra que podria evitar situacions com l'actual.

D'altra banda, el regidor republicà ha lamentat "la poca celeritat" a l’hora de donar solucions als veïns. Segons Monclús, "sabedors els serveis d’Aigües de Tortosa que des del 13 de gener s’havien donat a Jesús episodis d’aigua no potable, haguessin pogut provar d’utilitzar l’antic pou o bé posar un estabilitzador d’arrencada a les bombes de l’actual pou, tal com han suggerit alguns serveis tècnics". En aquest sentit, Monclús proposarà que l’Ajuntament de Tortosa demane "responsabilitats" a aquells que "havien d’habilitar o posar en funcionament el pou situat a la partida de Sant Bernabé-Canalet, així com un dipòsit regulador que havia de portar aigua en molta quantitat i qualitat als habitants de Jesús, i encara no s’ha fet".

Finalment, el regidor tortosí d’ERC s’ha compromès a donar suport a la gent de l’EMD de Jesús en les seues demandes, perquè no se'ls cobre el rebut d’aigua d’aquest trimestre a preu de potable; i també en la d’ubicar sis nous sortidors d’aigua a la zona alta de Jesús, com ja s’ha fet a la part baixa de l’EMD, al costat de la Pèrgola".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta