22 de febrer del 2013

Poblet anuncia que els principals operadors russos reclamen noves rutes per l’Ebre

 

TERRES DE L'EBRE.- El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha presidit aquest dijous per primer cop el consell de la marca turística Terres de l’Ebre. Poblet ha recuperat les competències com a president del Patronat de Turisme recentment, ara que el diputat Albert Batet ha renunciat al càrrec perquè ocupa un escó al Parlament de Catalunya. Durant una entrevista concedida a Canal 21 Ebre, Poblet ha afirmat que les marques de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són complements indispensables de l’acció estratègica del Patronat de Turisme de la Diputació en els diversos mercats turístics.

En aquest sentit, Poblet ha remarcat que les Terres de l’Ebre estan funcionant molt bé com a destí turístic, i que tenen un recorregut “ple de possibilitats”. El president de la Diputació ha remarcat que les comarques de l’Ebre estan atraient un tipus de turisme familiar interessat en el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta, així com en els atractius de la via verda, Horta de Sant Joan o la ciutat de Tortosa. De fet, les Terres de l’Ebre estan registrant unes puntuacions de satisfacció força altes, de fins a 4,4 punts quan la nota màxima és 5, segons ha destacat Poblet.

En aquest sentit, el president de la Diputació de Tarragona ha fet un retrat robot del tipus de turista que estan atraient les Terres de l’Ebre en l’actualitat. Un turisme familiar amb una mitjana d’edat d’entre 35 i 45 anys, que valoren la tranquil·litat i que busquen els espais naturals, però també l’oci que poden trobar en les poblacions del litoral, a més de la gastronomia i les possibilitats que ofereix la via verda. Per tant, Poblet ha afirmat que el turisme de les Terres de l’Ebre està caminant en una “molt bona direcció”, i ha recordat que poblacions com Sant Carles de la Ràpita estan atraient molt de turisme rus, un dels mercats turístics emergents i que més interessa conquerir. De fet, Poblet ha anunciat que diversos operadors russos estan reclamant noves rutes per les Terres de l’Ebre.

En qualsevol cas, Poblet ha assenyalat que un gran projecte com Barcelona World també pot beneficiar directament les Terres de l’Ebre. El també alcalde de Vila-seca ha recordat que grans inversions turístiques com Port Aventura o el mateix Barcelona World només poden sumar damunt dels atractius que tant el Camp de Tarragona com les Terres de l’Ebre han sabut mobilitzar i posar en valor en els darrers anys.

Imatge: Diputació de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta