31 de maig del 2013

L'Ajuntament de Tortosa promou un complex amb sis pistes de pàdel al velòdrom municipal

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa vol complementar l'oferta d'instal·lacions esportives a la ciutat amb un complex amb sis pistes de pàdel que s'instal·laran a la zona central del velòdrom municipal. Es tracta d'una iniciativa que serà compatible amb la pràctica del ciclisme en pista. De fet, altres velòdroms simultaniegen la pràctica del ciclisme amb el futbol (velòdrom d'Horta-Barcelona) o el pàdel (Dos Hermanas-Sevilla). L'objectiu del consistori és promoure l'equipament i treure'l en règim de concessió perquè una empresa l'exploti.

En el ple municipal del mes de juny, que es farà dilluns vinent, se sotmetrà a debat la proposta d'acord sotmetent a informació pública l'estudi de viabilitat econòmico-financera del contracte de concessió d'obra pública "Construcció i explotació de sis pistes de pàdel al velòdrom de Ferreries", així com l'aprovació inicial del projecte bàsic de construcció de l'obra. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, que ha comparegut aquest divendres acompanyat de la primera ttinent d'alcalde, Meritxell Roigé, ha explicat que aquesta iniciativa s'adopta tenint en compte la creixent demanda d'aquest esport a la ciutat i arreu del país. A més, ha afegit que les noves instal·lacions "complementaran el futur complex d'aigües, així com els actuals dos camps de futbol, pista d'atletisme i pavelló poliesportiu".

4 comentaris:

  1. Es lamentable que aquesta informacio es literalment la mateixa que hi ha a la web de l'Ajuntament. Independecia periodistica si senyor

    http://www.tortosa.cat/webajt/gestiointerna/headlines/partpublica/indexllistaheadlines.asp?codi=4635

    ResponElimina
  2. Una incògnita. No es més apropiat que sigui el regidor d'esports, Pere Panisello, qui acompanyi l'alcalde per presentar això ?. O, es que ho veu con una competència deslleial a les pistes de Jesús ? . Una cosa és que s'hagi de competir amb les de Roquetes, però també amb ferreries ? . Això, sense entrar ( de moment ) en altres consideracions.....que les hi ha.

    ResponElimina
  3. ..."complementaran el futur complexe d'aigues"... Seguim mareixant la perdiu?

    ResponElimina

  4. http://baldana.blogspot.com.es/2013/05/6-pistes-de-padel-6.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta