27 de novembre del 2013

Els Mossos detenen la parella de l'home mort al Perelló però no troben l'arma de l'homicidi


EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir finalment, aquest dimarts, la parella de l'home mort a trets en una finca d'El Perelló. Segons fonts policials, la dona, de 61 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Deltebre, va quedar detinguda com a presumpta autora de l'homicidi de la víctima, que és un home de 65 anys i també de nacionalitat espanyola i veí de Deltebre. Els Mossos van mantenir fins al vespre un perímetre de seguretat a centenar de metres de la finca mentre unitats especialitzades de subsòl buscaven l'arma, sense èxit. La investigació continua oberta i sota secret d'actuacions. La detinguda passarà properament a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa.

Els fets es van produir aquest dimarts a primera hora d'aquest matí en una finca agrícola propietat de la víctima, tot i que no hi vivia. En arribar la policia, els agents hi van trobar la dona de l'home mort i posteriorment se la van endur a declarar a la comissaria dels Mossos de Tortosa. El cos es trobava en un camí a pocs metres de la casa de camp d'una finca d'oliveres abandonada. Ja al vespre, al terra encara eren visibles taques de sang de dimensions considerables així com l'impacte de diversos projectils. Segons els veïns, l'habitatge es trobava desocupat des de feia anys. Just al costat del magatzem, els Mossos van precintar el cotxe particular de la víctima, un monovolum de marca Volskwagen Touran de color blau fosc.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta