2 de desembre del 2013

Móra d'Ebre viurà La Nit de les Muses, un espectacle literari inspirat en la novel·la 'El joc de Sade'


MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- La Fira del Llibre Ebrenc, l'Ajuntament de Móra d’Ebre i l'Institut Ramon Muntaner han decidit organitzar La Nit de les Muses, una nova activitat al voltant del llibre ebrenc. Es tracta d'un espectacle "innovador" inspirat en la novel·la 'El joc de Sade', de l'escriptor moranovenc Miquel Esteve, que tindrà lloc el dijous 5 de desembre, a les 22.00 hores,  a la Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre.

El contingut i el format de la festa volen ser una sorpresa, si bé el cartell anunciador avança la presència de l'autor, una performance a càrrec de Mistress Minerva, l'actuació de Ramon Faura (experiències mentals) i còctel i un aperitiu. Les entrades, a cinc euros, es poden adquirir a Bassa La Papereria, a la Biblioteca Comarcal i a l'Ajuntament de Móra d’Ebre. Per accedir a la festa, el públic haurà de portar el seu exemplar de la novel·la, que també es podrà adquirir el mateix dia de la festa a La Llanterna al preu de 18 euros. L'autor signarà tants exemplars d''El joc de Sade' com els lectors li demanin.

'El joc de Sade' es va publicar en català i en castellà per Ediciones B i ha constituït un èxit de vendes. S'ha traduït al portuguès al Brasil, i l'autor en prepara una segona part. És una novel·la eròtica que aborda a través d'un joc d'intriga el món del sadomasoquisme, amb l'obre del Marquès de Sade com a referent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta