17 de febrer del 2014

Esquerra reclama al govern de CiU unes noves piscines que Tortosa puga pagar i mantenir



TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’Esquerra a Tortosa, Josep Felip Monclús, ha afirmat aquest dilluns que l’inici de les obres del complex d’aigües a l’estadi municipal, a l’abril del 2011, podria ser una irregularitat. Monclús ha remarcat que les obres d’enderrocament de l’antiga piscina van començar sense que l’empresa hagués registrat un dret de superfície que la constructora Quatuor havia aconseguit a partir de l’adjudicació del projecte que li havia fet l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el portaveu republicà ha afegit que Esquerra ha presentat un recurs a la resolució del contracte per “defensar els interessos de Tortosa”. Segons Monclús, el total de penalitzacions que l’equip de govern ha deixat d’exigir a l’empresa sumarien més de tres milions d’euros, per l’incompliment de les obres.

En qualsevol cas, Monclús ha volgut deixar clar que Tortosa necessita unes noves piscines, i que per això ERC ha decidit participar en les negociacions obertes per l’equip de govern de CiU. Però el portaveu republicà ha detallat quin és el model de complex d’aigües que defensa Esquerra. En primer lloc, unes piscines que Tortosa es puga pagar. Monclús, que va ser president del Club Natació Tortosa, també ha afirmat que el municipi ha de fer unes piscines que puga mantenir, construïdes amb materials i tècniques que facin més sostenible el manteniment, i amb sales de gimnàs que facin més atractiu i rentable el complex.

A més, la quarta condició que posa Esquerra per consensuar el projecte de noves piscines és la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Club Natació per Tortosa, per fer compatibles els horaris d’ús públic de les piscines i els entrenaments dels esportistes. De la mateixa manera, els republicans consideren que les noves piscines haurien de ser gestionades des de Tortosasport, amb el personal propi de l’Ajuntament. Finalment, Monclús creu que si no es fa el pàrquing a la plaça Joaquim Bau, aquest espai hauria de reurbanitzar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta