16 de febrer del 2014

Tortosa reordena els aparcaments al carrer Providència per combatre els estacionaments damunt de la vorera


TORTOSA (Baix Ebre).- S'ha acabat això d'estacionar damunt de la vorera al carrer Providència. Així ho ha decidit l'Ajuntament de Tortosa, ja que aquesta setmana ha reordenat els aparcaments d'aquest carrer del barri del Rastre, un dels punts negres quant a estacionaments incorrectes a la ciutat. Amb la nova senyalització feta pel consistori, s'han generat vuit noves places d'aparcament per a turismes, disposades en filera, i es pretén acabar amb el mal costum dels que deixaven els seus cotxes damunt de la vorera del davant dels serveis territorials d'Ensenyament i de l'escola de La Mercè.

Aquesta actuació coincideix amb la posada en funcionament la campanya informativa de l'Ajuntament per lluitar contra els aparcaments incorrectes: damunt de la vorera, en passos de vianants o en places reservades per a discapacitats. En els propers dies, la Policia Local  farà avisos als vehicles mal estacionats, com a pas previ a la sanció de les infraccions, amb multes de 50 euros a 200 euros, i la possible retirada del vehicle amb la grua municipal.

Imatge Ajuntament de Tortosa

2 comentaris:

  1. Lo q les multes haurien de ser de 5000 euros en possible desguas del cotxe.

    ResponElimina
  2. ...vale, pero el parking tambien hace falta, eso si...habria de ser barato...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta