16 de maig del 2014

Urtasun (ICV) demana des d'Amposta que les paraules 'masclistes' d'Arias Cañete siguen castigades a les urnes



AMPOSTA (Montsià).- El candidat d'ICV al Parlament Europeu, Ernest Urtasun, ha censurat aquest divendres des d'Amposta les paraules que el candidat del PP, Miguel Arias Cañete, ha dit, en afirmar que debatre amb una dona és "complicat" perquè "la superioritat intel·lectual" sembla "masclisme". Per Urtasun, aquestes declaracions són "totalment inacceptables" i "no tenen cabuda en un debat democràtic", i considera que això mereix "ser castigat a les urnes". Urtasun també s'ha referit als dos debats entre candidats, assegurant que el cara a cara Cañete - Valenciano va ser "profundament avorrit" perquè va mostrar la "grisor del bipartidisme que governa a Europa". Per això, creu que el debat "el van guanyar Ska Keller i Alexis Tsipras".


D'altra banda, Urtasun ha assegurat que ell serà "la veu que defensa l'Ebre a Brussel·les" amb l'objectiu d'aturar "les agressions constants que pateix aquest riu". El candidat té la sensació de viure "el dia de la marmota" per batallar contra un transvasament que "vam aconseguir aturar fa 10 anys", i que ara "és intolerable" que torni a estar sobre la taula. També defensa que es tanqui el projecte Castor sense que hi hagi cap cost per les administracions, després que s'hagi confirmat que les injeccions de gas van provocar els sismes.

Via ACN i Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta