17 de novembre del 2014

Amposta busca un substitut de Carrefour per gestionar també les galeries de Futuro Ciudad



AMPOSTA (Montsià).- La regidora de Comerç d’Amposta, Rosita Pertegaz, ha confirmat aquest dilluns que el centre comercial Futuro Ciudad pertany finalment al Banco Popular, després que el procés de subhasta pública del complex no haja servit per trobar uns altres propietaris. El complex es va inaugurar al desembre del 2010 amb una inversió inicial de 30 milions d’euros, i un dels moments més complicats de la seua trajectòria va ser quan Carrefour va decidir tancar el seu hipermercat al maig del 2013, tot acusant els promotors d’haver incomplert els acords. Durant la primavera passada, no es van presentar ofertes per les 28 finques de Futuro Ciudad Amposta, que sumaven un valor total que fregava els 20 milions d’euros, i que era el deute que tenia contret l’empresa promotora amb el mateix Banco Popular.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Pertegaz ha destacat que Futuro Ciudad ha quedat en mans de Banco Popular, i que ara ja tenen un interlocutor vàlid per impulsar diversos projectes. De fet, ha dit que aquesta setmana el president de l’Associació de Franquiciadors d’Espanya visitarà el complex i altres zones d’Amposta.

En la mateixa entrevista, Pertegaz ha afegit que l’equip de govern d’Amposta ha fet diverses gestions per atraure diversos operadors a Futuro Ciudad. En aquest sentit, la regidora ha volgut agrair l’aposta dels empresaris que han resistit al centre comercial en aquest temps difícils. A més, ha assenyalat que ara fa falta que alguns negocis més s’instal·len a les galeries, i que un altre gran operador del sector de l’alimentació ocupe l’espai que Carrefour va deixar lliure. Així, Pertegaz ha apuntat que voldrien que el mateix operador es faci càrrec també de la gestió de les galeries.

Jornada de Franquícies, el 21 de novembre. Pertegaz també ha avançat alguns detalls de la primera Jornada de Franquícies Ciutat d’Amposta, que es farà aquest 21 de novembre a l’edifici de l’auditori. La regidora ha remarcat que aquesta cita pretén ser un punt de trobada entre franquícies de diversos sectors, possibles emprenedors, entitats financeres, i agents de la propietat immobiliària.

Finalment, Pertegaz ha destacat que un dels objectius compartits de la Jornada de Franquícies i del projecte Amposta Emprèn és donar sortida als diversos locals buits que hi ha al municipi, així com dinamitzar els diversos eixos comercials de la ciutat. La regidora de Comerç s’ha referit específicament a l’avinguda de la Ràpita, la plaça del Mercat, l’avinguda Catalunya i el renovat carrer Major.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta