2 de març del 2015

Iniciativa critica el nou reglament de Participació Ciutadana de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, ha rebutjat aquest dilluns el nou reglament de Participació Ciutadana que el govern municipal porta a aprovació al ple d’aquest vespre. Tot i la satisfacció inicial perquè el reglament era una reivindicació del grup d’Iniciativa, Jordan ha remarcat que s’ha fet sense cap tipus de participació prèvia. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jordan ha posat de manifest la “incoherència” que suposa no haver fet cap diàleg previ amb les entitats i associacions del municipi.

El portaveu d’Iniciativa ha acusat Ferran Bel d’haver-se limitat a copiar els reglaments d’altres ciutats de Catalunya. Segons Jordan, una vegada més, l’alcalde està utilitzant la institució de l’Ajuntament per fer la campanya electoral. De fet, ha dit que Bel vol utilitzar el reglament de Participació Ciutadana, a 80 dies de les eleccions municipals, per rentar la seua imatge “autoritària” i la seua actitud “absolutista”.

 En la mateixa entrevista, Jordan ha tornat a criticar la falta d’un pla estratègic per a Tortosa, i ha advertit que potser Bel recuperarà la idea abans del final del mandat. A més, ha valorat negativament que el govern municipal haja decidit finalment no començar les obres de les noves piscines fins després de les eleccions. De fet, Jordan ha recordat el fracàs de l’anterior complex d’aigües, i ha afirmat que el govern de Ferran Bel “mai” ha volgut negociar cap nou projecte amb els grups de l’oposició.

Finalment, Jordan ha lamentat que cap membre del govern haja assumit responsabilitat polítiques per les presumptes irregularitats detectades en el cobrament de la taxa de la grua municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta