14 d’abril del 2015

ERC presenta una candidatura a Paüls per trencar el bipartidisme històric entre CiU i el PSC



PAÜLS (Baix Ebre).- La presentació a les properes eleccions municipals de la candidatura Per Paüls–Acord Municipal suposarà el trencament del bipartidisme històric, entre CiU i el PSC, que ha viscut aquest municipi del Baix Ebre. La candidatura estarà vinculada a Esquerra i farà que, per primera vegada des de la recuperació de la democràcia, aquest partit puga presentar a Paüls una llista electoral a les municipals. La candidatura estarà encapçalada per Enric Adell, de 28 anys, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i màster en fiscalitat. Adell, que no té cap experiència en política, estarà acompanyat al segon lloc per Mari Carmen Lluís, de 48 anys, diplomada en Infermeria i Màster en Salut i Envelliment.


Segons Adell, "és una llista regeneradora, transversal i il·lusionant, on estan representades les entitats i associacions del municipi, que té per objectiu sumar pel bé comú, que és Paüls". D’aquí que el seu missatge a la ciutadania faci referència a "el Paüls que suma, el Paüls que il·lusiona, el Paüls del canvi". Enric Adell ha explicat que es presenta com a cap de llista perquè vol un canvi per al seu poble. Segons el candidat, és un repte molt gran, però està il·lusionat: "Oferirem un projecte al nostre poble que el porti al lloc que es mereix, que no és cap altre que estar al capdavant del Baix Ebre i de les Terres de l’Ebre".

L’ordre de la candidatura és el següent: Enric Adell Moragrega; Mari Carmen Lluís Benaiges; Santi Gavaldà Benaiges; Joaquim Lluís Gavaldà; Joan Estrada Targa; Mari Carmen Pons Loscos; Laia Prats Moragrega; Eva Gavaldà Targa; Marcel Gabriel Gracià; Pili Mulet Moreno i Sergi Adell Gavaldà.

Per Paüls-AM ha anunciat que treballarà per un poble preparat per al present, però sobretot il·lusionat amb el seu futur. "Que reivindiqui les seves arrels, que miri pels seus carrers, pels seus parcs i pels seus jardins. Un poble que lluiti pels seus pagesos, pels seus ramaders, pels seus comerciants i petits empresaris i per les seves associacions. Que recuperi i promogui les seves tradicions, les seues festes..., però sobretot un poble en què tothom se senti partícip. Perquè tots han de sumar per Paüls". La candidatura també reclama que el poble aprofiti tots els seus actius: la cirera, l’oli d’oliva, la música, l’entorn, Sant Roc, el poble, la seua gent... i que els potenciï per afavorir el creixement econòmic.

"Cal un poble més dinàmic, més obert, més net i més respectuós amb la ciutadania. Es vol un Paüls que reivindiqui les seves arrels, però que a la vegada aposti per un futur ambiciós. Projectar el poble cap al futur des de tots els àmbits, que vetlli pel benestar de totes les persones i que doni respostes a les seves necessitats, interessos i preocupacions", han afirmat. / Imatge ERC Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta