18 de desembre del 2015

Movem denuncia que el govern de Tortosa es reserva tres places de pàrquing per Nadal


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal de Movem Tortosa ha volgut denunciar aquest divendres "l’abús de l’equip de govern en la reserva de més places d’aparcament al centre". Movem assegura que ha rebut les queixes de desenes de tortosins arran de la reserva de tres places d'aparcament per part de l'Ajuntament, en plena campanya per les festes de Nadal, tot i que els regidors disposen de manera gratuïta del pàrquing de la plaça d'Alfons XII. A més, Movem ha anunciat que els seus regidors han renunciat fa unes setmanes a les targetes per poder aparcar debades en el mateix pàrquing.

Segons Movem, el fet de reservar tres places al centre de Tortosa demostra la "falta de sensibilitat i respecte" de l'equip de govern de CiU. "Aquesta mesura l’ha pres el govern municipal atès que les que ja disposen a la plaça de l’Ajuntament han quedat  inutilitzades per la instal·lació de la pista de gel", han assenyalat a través d'un comunicat. De fet, el grup de l'oposició ha volgut recordar que en plena campanya comercial de Nadal el centre de la ciutat pateix encara més els grans problemes d’estacionament, i que la plaça de l’Ajuntament perd moltes places d’aparcament perquè queda totalment tallada al trànsit per la instal·lació de la pista de gel. Però Movem considera que això no justifica la reserva de tres places per a l'alcalde i els regidors de CiU en un carrer proper a l'Ajuntament, ja que l'equip de govern té places reservades per a tot l'any i a pocs metres, al pàrquing soterrat de la plaça d’Alfons XII.

Al mateix temps, des de Movem Tortosa també s'ha anunciat que els quatre regidors de la formació a l’Ajuntament, ara farà unes setmanes, van retornar les targetes que els permetien estacionar gratuïtament a l’aparcament de la plaça Alfons XII, "com un gest de compromís ètic amb la ciutadania a l’hora de no acceptar cap privilegi per ser càrrecs electes". En aquest sentit, Movem reconeix que la despesa de les targetes és insignificant en el context d’un pressupost de 66 milions d’euros del total de l’Ajuntament, però simbòlicament han decidit fer el pas "perquè la ciutadania demanda d’actuacions com aquestes per tornar a creure amb la política i els polítics".  / Imatge Movem Tortosa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta