26 d’abril del 2010

Entrevista a Clara Rodríguez, presidenta de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre

 «Hem d'afrontar les obres amb paciència»
 Quins problemes considereu que té el nucli antic de Móra d'Ebre?
–«El més greu és l'estat dels carrers i d'algunes voreres, però també els problemes d'accés en alguns carrers, sobretot per a la gent gran, i per pujar a l'hospital des del centre. Ara han començat les obres al carrer de Santa Madrona i al carrer de la Palla. Els treballs ens estan provocant molèsties, però sabem que hem d'afrontar les obres amb paciència. Vam parlar amb l'alcalde i ens va dir que les obres durarien uns dos mesos.»
–Creu que les obres serviran per dinamitzar el comerç local?
–«El centre comercial només abraça una part del nucli antic. Però sempre és important que els carrers estiguen arreglats, si la gent ha de venir a comprar. Ara l'Ajuntament també ha millorat l'avinguda Comarques Catalanes i ha estat un canvi molt positiu, perquè té tota una altra cara.»
–Coneixeu el projecte? S'ha demanat l'opinió de la Unió de Botiguers de Móra d'Ebre?
–«Tot el projecte de la llei de barris no el coneixem. Només participem en la comissió de seguiment de les obres del carrer Santa Madrona. Si no haguessin comptat amb nosaltres, la Unió de Botiguers hauria demanat igualment de participar-hi. D'altra banda, sabem que l'Ajuntament ha anat refent el projecte global, per falta de finançament.»



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta